Octubre 14, 2024

ajuntamentdaltvila

Aquest dimecres dia 9 d’octubre a les 10.30h el consistori ha organitzat aquesta activitat gratuïta per la història de l’arquitectura eivissenca

Aquest dimecres dia 9 d’octubre a les 10.30h l’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat l’activitat “Excursions per a gent gran” on els majors de la Ciutat podran gaudir d’un itinerari guiat per Dalt Vila. Aquesta iniciativa forma part de l’àmplia programació per celebrar els 25 anys de la declaració d’Eivissa com a Patrimoni Mundial per la UNESCO.

Es tracta d’un recorregut per la història de l’arquitectura civil, militar i religiosa dels edificis antics d’Eivissa on es pretén destacar els seus trets més característics, la seva gènesi i les seves funcions. Aquest recorregut durarà aproximadament dues hores.
Sara Barbado, regidora d’Infància, Igualtat i Majors de l’Ajuntament d’Eivissa, es mostra entusiasmada amb l’organització d’aquesta activitat. “Amb aquesta activitat volem que la gent gran passegi per Dalt Vila, conegui el seu patrimoni i se’n senti orgullosa”, ha declarat Barbado.

L’activitat és gratuïta amb places limitades i està dirigida a persones jubilades, empadronades i residents a Eivissa. Les inscripcions es poden fer telefonant al 618 56 54 09.