Octubre 16, 2024

ajuntamentdaltvila

El Ple de l'Ajuntament ha aprovat aquest dimarts 15 d’octubre, durant una sessió extraordinària, el diagnòstic, el pla d'acció i el marc estratègic de l'Agenda Urbana d'Eivissa de l'any 2030.

El regidor de Fons i Projectes Europeus de la capital eivissenca, Rubén Sousa, ha explicat que es tracta d'un document tècnic que contempla 18 línies estratègiques i 24 objectius i que estableix els reptes de la Ciutat per garantir el finançament europeu necessari. “En resum, l'Agenda Urbana ens ofereix un full de ruta clar per construir una ciutat més sostenible, on es marquen els projectes determinants, independentment del color polític que governi la institució”, ha assenyalat Sousa durant el ple extraordinari celebrat aquest dimarts.

Recordar que un mes abans de l’aprovació de l’Agenda Urbana (que ha comptat amb vots a favor dels grups municipals del Partit Popular i Unidas Podemos i amb les abstencions dels grups municipals PSOE i Vox), l’Ajuntament d’Eivissa va celebrar tres jornades participatives amb l’objectiu d’implicar la ciutadania amb temes importants com el medi ambient, la mobilitat i el territori.