Octubre 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Aquesta edició, impulsada per la regidoria de Comerç, amb la col·laboració de Pimeef, de les associacions de comerciants i del Consell, inclou novetats com un taller de flors preservades, concerts i activitats infantils

Aquest diumenge 20 d’octubre, de 10 a 19 hores, es celebrarà la 13ª Fira d’Estocs de Tardor, organitzada per l’Ajuntament d’Eivissa, en col·laboració amb el Consell Insular d’Eivissa, PIMEEF i les associacions de Comerciants com Eivissa Centre.

A la Fira d’Estocs de Tardor participaran més d’una vintena d’establiments, que oferiran els seus productes a molt bon preu. Alex Minchiotti, regidor de Comerç i Mercats de l’Ajuntament d’Eivissa, ha manifestat durant la presentació d’aquesta iniciativa que és una “oportunitat perquè els comerços puguin liquidar articles de temporada a preus més econòmics i perquè els visitants puguin adquirir una àmplia gamma de productes de bona qualitat i a bon preu”. Aquesta 13ª edició és la primera Fira d’Estocs de Tardor de Minchiotti com a regidor de Comerç de la capital eivissenca.

Per la seua part, Maria Fajarnés, la consellera de Promoció Econòmica, Cooperació Municipal i Recursos Humans del Consell Insular d’Eivissa, ha remarcat el "fort compromís" de la institució amb el petit comerç de l'illa, posant a l'abast dels ajuntaments 300.000 euros perquè puguin dur a terme accions com la Fira d'Estocs d'Eivissa, que ajuden a donar suport "a un dels principals motor econòmis de la nostra illa i és que, gràcies als petits comerços es mantenen vius els nostres barris i la nostra ciutat".

A la roda de premsa, celebrada aquest matí a la plaça Antoni Albert i Nieto també han participat Vicent Tur, representant de l’Àrea de Comerç de Pimeef, i Encarna Planells i Anna Reixach, representants de l’associació Eivissa Centre. Els tres han coincidit en que aquest tipus d’iniciatives donen un impuls a l’activitat comercial i animen a la ciutadania a comprar articles a bon preu durant aquesta Fira d’Estocs de Tardor.

A les 10 hores la Fira obrirà amb jocs gegants i tradicionals a mans de JUGUEROIX, una companyia que es dedica a crear i oferir jocs infantils fets de forma artesanal, i jocs i tallers infantils amb monitors d’ESPURNA. A les 11 h començarà un taller de flors preservades gratuït i obert a 20 persones. A les 12 h Drum Bun tocaran músiques del món a la plaça i a les 14 h començarà una degustació gratuïta de producte local. A més, hi haurà un foodtruck de dolços de Ibizachocoparty. Després, a les 17 h The Groovy Brothers oferiran una actuació musical de rock, pop, blues i soul.

A les 19 h es farà el tancament de la Fira després d’un dia complet, entretingut i que donarà vida al diumenge. A més de totes les activitats mencionades, hi haurà oferta d’esport adaptat i una barra solidària a benefici d’ADDIF.