Octubre 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Davant els treballs de ressembra que es desenvolupen durant aquestes setmanes a l'estadi municipal de Can Misses, la regidoria d'Esports ha instat els dos clubs a acordar el repartiment de l'ús de la pista per a entrenaments de manera equitativa

L'Ajuntament d'Eivissa ha instat aquesta setmana els dos principals clubs de futbol de la ciutat a assolir un acord d’ús del camp de la pista d’atletisme Sánchez i Vivancos. L'acord és necessari davant els treballs de ressembra que s'estan fent a l'estadi municipal de Can Misses, cosa que obliga als clubs a compartir les instal·lacions de la pista d'atletisme durant unes setmanes.

Representants dels dos clubs van arribar aquesta setmana a un acord inicial en el repartiment, però aquest acord es va trencar ahir dimecres. Davant d'això, l'Ajuntament va instar les dues entitats a oferir abans de les 9:30 h del dia d'avui un acord sobre això, convidant-los a respectar l'acord assolit inicialment entre totes dues.

Davant la manca d'aquest acord, l'Ajuntament d'Eivissa, com a titular de les instal·lacions, ha informat els dos clubs que no podran accedir a l'ús de la pista fins que no existeixi aquest acord.

Al municipi tenim dos dels dos equips de futbol de les màximes categories de l'illa i això no hauria de ser motiu de conflicte ni de discussió, sinó d'orgull. Demanem alçada de mires i que totes les parts cedeixin pel bé de l'esport. L'Ajuntament d'Eivissa està centrant els seus esforços des del primer dia a tenir totes les infraestructures esportives en les millors condicions possibles. Demanem responsabilitat i respecte pel seu ús.

“Treballem en un acord a llarg termini, que ofereixi garanties a tots els clubs i que estableixi unes condicions clares i un repartiment equitatiu. Per això, en la situació actual reiterem que els clubs han de complir les condicions establertes per l'Ajuntament d'Eivissa per a l'ús de les infraestructures esportives”, ha retirat la segona tinenta d'alcalde i regidora d'Esports, Catiana Fuster.