Octubre 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Les regidories de Comerç i Mercats i de Festes ja preparen les activitats nadalenques. El Mercadet de Nadal estarà obert de dia 30 de novembre de 2024 fins al 6 de gener de 2025

L’Ajuntament d’Eivissa ja ha obert el termini fins al 22 d’octubre perquè els comerciants que vulguin tenir una parada al Mercat de Nadal de 2024 enviïn les seues sol·licituds.

Es tracta del tradicional Mercat que es situarà al passeig de Vara de Rey, on les persones assistents podran comprar productes que promocionin la cultura tradicional eivissenca o productes nadalencs. En aquest cas, el Mercat estarà obert de dia 30 de novembre de 2024 a dia 6 de gener de 2025.

La presentació de sol·licituds es pot fer de dues maneres:

Els requisits per sol·licitar una parada al Mercat de Nadal a la capital d’Eivissa són: tenir capacitat jurídica per contractar i no estar incurs/a en les prohibicions, incapacitats i incompatibilitats previstes a la normativa de contractació administrativa; complir els requisits de la normativa reguladora del producte objecte de venda, estar al corrent de pagaments amb l'Ajuntament d'Eivissa, estar al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social i estar al corrent de les obligacions amb l'Agència Tributària.