abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

cursarealLa Cursa Sa Real, és una prova popular d'atletisme emblemàtica que ha estat una part estimada de la nostra comunitat durant dècades. Lamentablement, es va suspendre en 1999, però estem emocionats d'anunciar el seu retorn triomfal el 19 de novembre d'enguany. Aquesta carrera popular és molt més que un esdeveniment esportiu; és una celebració de la unió familiar i la tradició local.

Fundada en 1986, la Cursa Sa Real ràpidament es va convertir en un esdeveniment de referència a la ciutat d'Eivissa arribant en la seva ultima edició a un total de 3800 participants.

Durant el seu apogeu, la carrera atreia a milers de participants i espectadors, consolidant el seu estatus com una tradició anual que involucrava a tota la família.

Des de la APIMA (Associació de pares i mares) del col·legi Sa Real, el propi col·legi i les institucions com l'Ajuntament d'Eivissa, estem compromesos a retornar aquesta benvolguda tradició a la ciutat d'Eivissa. L'edició de 2023 de la Cursa Sa Real representa un renaixement ple d'energia i entusiasme.

Consisteix en una prova d'atletisme no cronometrada que tindrà la sortida en Vara de Rei, al costat de l'avinguda Espanya el diumenge 19 de novembre de 2023 i recorrerà un circuit en línia recta de 800 m per l'avinguda Ignacio Wallis fins al col·legi Sa Real.

Aquesta prova té un caràcter 100% popular i no competitiu, ja que famílies amb nens i nenes de totes les edats participen pel mer fet de fer una activitat conjunta.

En la meta situada dins del col·legi Sa Real es prepararan activitats per als mes petits. L'esdeveniment s'iniciarà a les 9.00 del matí començant a rebre als participants en Vara de Rey, la sortida es donarà a les 11.00 i finalitzaran les activitats a les 13.00

Wpp