abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

1rconcursdibuixLa Regidoria d’Infància, Igualtat i Gent Major de l’Ajuntament d’Eivissa organitza el 1er concurs de dibuix dirigit a les persones majors del municipi, amb l’objectiu de fer-los partícips en la creació d’una imatge amb la qual les persones majors se sentin identificades i representades.

  1. Temàtica del concurs de dibuix: Parella de persones majors (una dona i un home) on apareixen imatges emblemàtiques de la ciutat.

  2. Qui pot participar-hi?

- Persones a partir de 60 anys.
- Residents del municipi d’Eivissa.
- Empadronats i empadronades al municipi d’Eivissa.

3. Quines característiques ha de tenir el dibuix?

- Format físic (en paper) format DIN A4 o en format digital (és preferible els treballs manuals als digitals).
- Monocolor a una sola cara.
- El treballs poden ser realitzats en tècnica de dibuix, pintura, etc.

- Es valorarà la creativitat, originalitat, i que el dibuix s’adeqüi a la temàtica del concurs.

4. On s’han de presentar els dibuixos?

- De forma telemàtica, enviant-los al correu electrònic de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Cal indicar al correu el títol del treball, nom i llinatges, edat, DNI, telèfon de contacte i adreça.
- De forma presencial, entregant el dibuix físic al Casal d’Igualtat en horari de 9.00 a 14.00 h. Cal presentar el treball en un sobre tancat i indicar en un full el títol del treball, nom i llinatges, edat, DNI, telèfon de contacte i adreça.

5. Termini de presentació

El termini de lliurament dels dibuixos comença el dijous 16 de novembre i finalitza el dimarts 21 de novembre de 2023. Podeu obtenir més informació telefonant al 971 39 76 00 extensió 24193, al mòbil 618 56 54 09 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

6. Selecció i jurat

Tant la selecció com l’atorgament de premis es realitzarà per un jurat format per l’equip de la Regi- doria d’Infància, Igualtat i Gent Major de l’Ajuntament d’Eivissa.

7. Premis i entrega

- Un xec regal per a material en pintura per import de 150 € (1r finalista)
- Dotze xecs regals per a material en pintura per import de 50 € cadascun (següents dotze finalistes). El xec regal no serà bescanviable per diners en metàl·lic.
L’anunci dels premiats es farà a través del correu electrònic o través de telèfon a les persones guanyadores i es també publicarà a la pàgina web de l’Ajuntament d’Eivissa www.eivissa.es.

L’entrega de premis es realitzarà en la setmana vinent a la selecció del jurat.

8. Condicions de participació en el concurs

La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases, així com la cessió de dret d’ús i explotació del dibuix guanyador i finalistes a l’Excm. Ajuntament d’Eivissa de manera gratuïta per a la seua utilització dins de les funcions i competències pròpies d’aquest.

No podrà participar en el present concurs el personal treballador de l’Ajuntament d’Eivissa ni els seus parents, cònjuges o familiars de fins a primer grau.

Wpp