abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

La regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Ana Ferrer; la vicepresidenta de la FBIB per les Pitiüses, Verónica Ávila, i la coordinadora de l'Eivissa Dona Bàsquet, Estitxu Ibarreche, han presentat avui, al Patronat d’Esports, el Torneig internacional U16F i el programa d’esdeveniments previstos al poliesportiu d’Es Viver 

Totes les activitats seran gratuïtes i pròximament s’informarà de les dates per recollir les entrades dels partits que disputaran les seleccions d’Espanya, Alemanya i Polónia 

Eivissa es convertirà en l’epicentre del bàsquet femení del 3 al 9 de desembre amb motiu de l’Eivissa Dona Bàsquet, que tindrà com plat fort el Torneig internacional U16F i multitud d’activitats dirigides als amants del bàsquet.  Totes les activitats seran gratuïtes i pròximament s’informarà de les dates per recollir les entrades dels partits que disputaran les seleccions d’Espanya, Alemanya i Polònia del 7 al 9 de desembre.  

“Com regidora d’Esports és un orgull presentar aquest esdeveniment. El Patronat d’Esports ha lluitat molt per portar endavant l’Eivissa Dona Bàsquet i s’està treballant intensament a posar a punt el poliesportiu d’Es Viver. Vull agrair també a la FBIB aquesta oportunitat per la capital d’Eivissa d’acollir un torneig d’aquesta importància i poder tenir aquesta festa de l’esport. Estic segura que serà una experiència única que servirà per impulsar l’esport femení”, ha considerat Ferrer, qui ha afegit que “la selecció espanyola U16F no vindrà només a competir, sinó a deixar “una petjada duradora a la Ciutat”. 

Per la seua part, la vicepresidenta de la FBIB per les Pitiüses ha recalcat que aquesta iniciativa posa en valor el bàsquet i promociona aquest esport i ha recordat que Eivissa va tenir una època dorada on el bàsquet disposava de dos equips referents. “Del 3 al 9 de desembre gaudirem d’un torneig internacional i la joventut podrà veure jugar a al·lotes de la seua edat amb les que es podran identificar com són Beatriz Pereira i Marta Llompart, de Mallorca i Menorca. En definitiva, l’Eivissa Dona Bàsquet és una oportunitat perfecta per impulsar el bàsquet i esperem que aquesta iniciativa tingui continuïtat”, ha manifestat Ávila.  

A continuació, la coordinadora de l’Eivissa Dona Bàsquet ha valorat la implicació de l’Ajuntament d’Eivissa en aquesta iniciativa i ha explicat que l’objectiu principal d’aquest programa és donar prioritat a la dona i que les jóvens jugadores de bàsquet es sentin representades. “Volem convidar tot el bàsquet pitiús en aquesta festa”, ha remarcat Estitxu. 

El dia 3 de desembre l’Eivissa Dona Bàsquet començarà al pavelló d’Es Viver amb el 3x3. A les 10 hores jugaran els inscrits en la categoria Mini femenina i masculina. Els partits de les categories infantil (femení i masculí), cadet (femení i masculí) i sènior femení seran de 17 a 20 hores.  

Les inscripcions a aquesta activitat es poden fer per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

A més, la coordinadora de l'Eivissa Dona Bàsquet ha destacat les formacions que oferirà el dimecres 6 de desembre, entre les 10 i 12 hores, José Ignacio    Hernández, director esportiu de la Federació Espanyola de Bàsquet. També hi haurà un taller d’arbitratge el dia 8 de desembre, a les 12 hores.  

En els dies vinent la Federació de Bàsquet de les Illes Balears i l’Ajuntament d’Eivissa donaran a conèixer les distintes activitats paral·leles que s’organitzaran aquestes dates i que faran que el municipi d’Eivissa sigui la capital del bàsquet balear durant una setmana sencera.  “Iniciatives com aquesta serveixen per reafirmar el nostre compromís amb el desenvolupament Esportiu i empoderament de la Joventut mitjançant l’esport”, ha conclòs la regidora d’Esports.

Wpp