abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

festesnadalL’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa, Rafael Triguero, i el regidor de Festes, Participació i Barris, Francisco Torres, han presentat avui l’ampli programa d’activitats nadalenques, que començarà aquesta tarda, a les 17 hores, amb la inauguració de la Fira d’atraccions, que estrena ubicació a l’aparcament de sa Joveria. A més, es recupera com epicentre de les festes el passeig de Vara de Rey, on tindrà lloc demà dissabte, a les 18 hores, l’espectacle amb motiu de l’encesa de llumsdels carrers i dels arbres de Nadal. Per tant, fins al 21 de gener de 2024 Eivissa será la Ciutat del Nadal amb 51 actuacions infantils, 32 actuacions en viu i activitats en diferents barris del municipi.

L’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa, Rafael Triguero, i el regidor de Festes, Participació i Barris, Francisco Torres, han presentat avui l’ampli programa d’activitats nadalenques, que començarà aquesta tarda, a les 17 hores, amb la inauguració de la Fira d’atraccions, que estrena ubicació a l’aparcament de sa Joveria. A més, es recupera com epicentre de les festes el passeig de Vara de Rey, on tindrà lloc demà dissabte, a les 18 hores, l’espectacle amb motiu de l’encesa de llumsdels carrers i dels arbres de Nadal. Per tant, fins al 21 de gener de 2024 Eivissa será la Ciutat del Nadal amb 51 actuacions infantils, 32 actuacions en viu i activitats en diferents barris del municipi. 

“Enguany, més que mai, sentim la necessitat d'unir-nos i recuperar la màgia del Nadal en cadascun dels nostres carrers i barris. Eivissa ha de ser un lloc on l'alegria i la solidaritat siguin presents a cada racó de la nostra Ciutat i aquestes festes són una gran oportunitat per fer els nostres desitjos realitat. I avui és un dia d’il·lusió i és un plaer presentar aquest complet programa de festes de Nadal, elaborat amb el propòsit d'omplir de dinamisme i alegria cada carrer i barri de la nostra estimada ciutat, dinamitzant el nostre comerç i fent-nos gaudir de la màgia d'aquestes dates alhora que enfortim els nostres llaços”, ha manifestat l’alcalde de la capital de l’illa durant la presentació, al passeig Vara de Rey, del programa de Festes de Nadal. 

A continuació, el regidor de Festes, Participació i Barris ha agraït, en primer lloc, l’esforç del personal de l’Ajuntament d’Eivissa en l’organització, “en temps rècord”, d’aquest ambiciós programa d’activitats per convertir Eivissa en la “Ciutat del Nadal”. A més de les 32 de música en viu i les 51 actuacions infantils, des de demà fins el 21 de gener hi ha previstes tres desfilades de la cavalcada de Pare Noel, a més de la cavalcada reial del 5 de gener; quatre actuacions d'escoles de ball i vuit activitats en diferents zones del municipi amb l’objectiu que l’esperit nadalenc s’expandeixi per tots els barris d’Eivissa. “Hem preparat un programa de Festes de Nadal per a tothom, per gaudir en família. Per això, també hem dedicat un dia als majors i una jornada benéfica per Aspanadif”, ha assenyalat Torres. 

El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Eivissa també ha comentat que s’ha configurat la programació de Nadal com si fos una “marató d’espectacles” en diferents enclavaments. Tot i que el passeig de Vara de Rey será el centre neuràlgic del Nadal, on s’han instal·lat la caseta de Papà Noel i la carpa de les festes, a la Ciutat hi haurà més zones destacades com el Parc Reina Sofia, que també acollirà actuacions, una pista de gel i food trucks. La diversió per als més petits estirà assegurada amb els castells inflables. Les activitats a aquest espai començaran a partir del 2 de desembre.  

El tercer i quart enclavament del programa de Nadal es troben a la Plaça del Parc i al Mercat Vell. Al primer lloc hi haurà un petit escenari per concerts en directe i cavallets i al segon un betlem i un altre escenari per música en viu. 

Encesa de llums, aquest dissabte a les 18h 

Cachirulo, Càscara, àngels, mags, elfs i molts personatges més obriran les portes d’Eivissa, Ciutat del Nadal demà dissabte, a partir de les 18 hores.. quan tindrà lloc l’encesa de les llums de Nadal. Hi haurà cercaviles i espectacles al Passeig Vara de Rey, Plaça del Parc i Mercat Vell. 

Per aquest diumenge, a partir de les 11 hores, hi haurà tallers infantils a la caseta del Pare Noel del passeig de Vara de Rey. A les 12h hi ha previst un concert del festival Eivissa Clàssica a Can Ventosa i a les 12:30 hores el Mercat Vell El acollirà l’actuació de Solpost. A la tarda, de 17 a 18 hores, l’animació será a càrrec delm,Mag Albert al passeig de Vara de Rey i a les 20 hores hi haurà a la Plaça del Parc una actuació de Leyre Ibisate. 

PROGRAMA FESTES DE NADAL DE L'AJUNTAMENT D'EIVISSA

Wpp