abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

charlagas

 

 

 

 

 

Aquest divendres 1 de desembre l'Ajuntament d'Eivissa en col·laboració amb REPSOL duran a terme una xerrada informativa a l'Esplai de Can Ventosa, centrada en la seguretat de les instal·lacions de gas envasat. La iniciativa està especialment dissenyada per a sensibilitzar a les persones majors que compten amb bombones de butà en les seves llars, davant l'arribada de l'hivern.

Durant la xerrada, s'abordaran detalladament els riscos associats amb aquesta mena d'instal·lacions, s'exhibirà el material que componen aquestes instal·lacions i es proporcionaran valuosos consells per a garantir un entorn segur i detectar possibles riscos. La meta principal és conscienciar a la comunitat sobre la importància de seguir pràctiques segures en el maneig i emmagatzematge de gas envasat, destacant la necessitat de precaució i coneixement en aquest aspecte.

A més, es farà especial èmfasi en la prevenció d'estafes perpetrades per falsos revisors del gas. Aquests individus, simulant ser inspectors oficials, realitzen visites no sol·licitades a habitatges i cobren sumes exorbitants per serveis de revisió sense garanties ni suport legal ni tècnic. La xerrada proporcionarà informació detallada sobre com identificar a revisors legítims i brindarà pautes per a prevenir caure en possibles fraus.

La seguretat dels ciutadans és una prioritat per a l'Ajuntament d'Eivissa i REPSOL, i aquesta iniciativa demostra el seu compromís continu amb l'educació i conscienciació de la comunitat, i el suport a les persones majors del municipi. Es convida a tots els residents majors, especialment a aquells que són propietaris de bombones de butà, a participar en aquesta xerrada informativa per a enfortir el seu coneixement sobre pràctiques segures i evitar possibles riscos.

La xerrada es durà a terme a l'Esplai de Can Ventosa el divendres 1 de desembre a les 10:30h. L'entrada és gratuïta i es fomenta la participació activa de la comunitat per a construir un entorn més segur i conscient.

 

Captura de pantalla 2023 11 30 a las 14.22.02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wpp