abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagenLes de Raquel Romo venceren els dos partits i s’adjudiquen el
torneig


La selecció espanyola U16F va ser la vencedora de la primera edició del Torneig Internacional d’Eivissa U16F i que va arredonir la gran setmana del bàsquet femení al municipi d’Eivissa amb l’organització del programa Eivissa Dona Bàsquet des del diumenge 3 de desembre. Espanya va superar a Polònia al darrer partit del torneig per completar el ple de victòries i aixecaren el trofeu.

La balear Marta Llompart ha format part del cinc ideal del torneig, mentre que l’espanyola Somto Okafort ha estat designada MVP Transferibiza de la competició. Espanya va posar un ritme molt alt des de l’inici del partit i això va fer que les de Raquel Romo i Mireia Capdevila obrissin diferències en el marcador des de molt prest.

De fet, les amfitriones dominarem amb autoritat tota la primera meitat per partir a vestidors amb un clar 43-13 en el marcador i deixar el partit pràcticament sentenciat al descans.

Però a la represa Polònia també volia el seu moment de protagonisme i signaren un espectacular inici de tercer període amb un parcial de 0-7 que, en qualsevol cas, mantenia a les locals amb un avantatge important en el marcador (43-20). Això sí, les sensacions eren diferents.

Polònia va millorar considerablement en tasques defensives i les espanyoles tardaren en trobar solucions en atac. A poc a poc
anaren afinant la punteria per mantenir les diferències en el marcador i tancar la victòria, sense ensurts, per 64-36. Aquesta victòria, sumada a la de dijous contra Alemanya, confirma a Espanya com a campiona del Torneig Internacional d’Eivissa U16F per davant de Polònia, que va vèncer a una Alemanya que finalitza en tercera posició.


La balear Marta Llompart ha format part del cinc ideal del torneig acompanyada de les seves companyes Begoña Muñoz, Somto Okafort i Chelsea Dike, i la jugadora polonesa Julia Zielinski. L’MVP Transferibiza ha estat l’espanyola Somto Okafort.

 

Fitxa tècnica:


Espanya U16F 64: 21/22/5/16
Llompart (2), Lostal (3), Muñoz (9), Nde (9), Agulló -cinc inicial- Enciso (3), Okafort (10), Toribio (3),
Segura (9), Dike (10), Pereira (5) i Gómez (1).


Polònia U16F 36: 6/7/11/12
Stepinska, Agune (3), Danielewicz (6), J.Zielinska (8), Marczynska (6) -cinc inicial- Maj (2), Semmler
(4), I.Zielinska (2), Sznajder (2), Gryszko (2) i Serednicka (1).

 

Wpp