abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

La segona tinent de batle i regidora d’Educació, Catiana Fuster, i la Policia Local conviden als més petits a conèixer aquest nou espai d’aprenentatge, que s’instal·larà al bulevard d’Abel Matutes d’11 a 14 hores.

L'Ajuntament d'Eivissa estrenarà aquest dissabte 20 de gener un parc mòbil d'educació viària. La segona tinent de batle i regidora d’Educació, Catiana Fuster, i la Policia Local conviden als més petits a conèixer aquest nou espai d’aprenentatge que s’instal·larà al bulevard d’Abel Matutes d’11 a 14 hores. La jornada la dirigirà el coordinador d’Educació Viària de la Policia Local d’Eivissa, Alberto Serrano, qui comptarà també amb tres monitors.

“Estrenem parc d'educació viària i ho volem compartir amb vosaltres. L’Ajuntament d’Eivissa ha adquirit aquest espai mòbil amb l’objectiu d’oferir experiències de mobilitat als nens, nenes i joves. Simulen espais urbans en els quals els participants actuen com a vianants i com a conductors”, ha explicat la segona tinent de batle i regidora d’Educació. A continuació, Fuster ha afegit que a aquesta instal·lació només poden accedir menors de 18 anys i que les nenes i nens que vulguin conèixer aquest parc han de portar les seues bicicletes i accessoris de seguretat.

Per acabar, la segona tinent de batle i regidora d’Educació ha recordat que aquests parcs no funcionen de forma aïllada, sinó que són un complement de les activitats d’educació per a la mobilitat segura que porten a terme la Policia Local i l’Ajuntament d’Eivissa per oferir experiències reals als participants. “En definitiva, es tracta de crear uns espais d’aprenentatge en els quals es combinin les activitats prèvies de preparació de la conducció (revisió de la bicicleta, adequació del casc, etc.) i la mobilitat a la via pública”, ha conclòs Fuster.

Wpp