abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

L'Ajuntament d'Eivissa ha organitzat per a demà, dissabte 26 gener, la segona jornada de música i activitats infantils a l’antiga plaça de sa Graduada per dinamitzar la zona amb motiu de les restriccions de trànsit al carrer Madrid per les obres de construcció de 60 habitatges públics que executa l’Institut balear de l’Habitatge (Ibavi), a l’avinguda d’Isidor Macabich.

 

Els més petits podran gaudir demà, a partir de les 11:30 hores, de castells inflables i a partir de les 12 hores el públic podrà gaudir d’una jam session a càrrec de Vicent Tur. 

A més, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa recorda l’àmplia programació cultural per aquest cap de setmana:  

  • L’Ajuntament d’Eivissa inaugura aquest divendres, a les 20 hores al Refectori (Dalt Vila), l’exposició Antoni Marí Ribas, Portmany, (1906-1974), amb motiu del 50è aniversari de la mort del gran artista eivissenc, el millor dibuixant que ha donat Eivissa i que, nascut el 3 de febrer de 1906, va morir el 22 de maig de 1974. Es tracta de la primera activitat del programa commemoratiu dels 25 anys de la declaració d’Eivissa Patrimoni de la Humanitat. A l’acte d’inauguració, al que assistirà l’alcalde Rafael Triguero, s’oferirà un petit concert a càrrec del violinista Ramsés Puente i del violencel·lista, Carles Vespertinas. La mostra es podrà visitar des del 26 de gener fins al 24 de febrer, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i dissabtes, d’11 a 13:30 hores. El públic podrà conèixer el fons Portmany de l’Arxiu Històric d’Eivissa i Formentera (AHEiF), dins la secció Arxiu d’Imatge i So Municipal (AISME).  
  • Anthony Blake actuarà avui divendres i dissabte a l'auditori de Can Ventosa. Encara queden entrades per veure el seu espectacle ‘Más cerca’. Les sessions de l'espectacle de divendres es poden comprar al següent enllaç. Per dissabte 27 de gener, les persones interessades en assistir a aquesta sessió poden adquirir les entrades aquí. 
  • L’Ajuntament estrena aquest diumenge, a les 18 hores, a l’auditori de Can Ventosa, la primera edició del Festival de Música Eivissa Jove amb un concert titulat ‘L’òpera mola’. Les entrades són gratuïtes i es poden reservar a la pàgina web www.eivissa.es  L’òpera Mola està escrita per Elvira Ramon i Isabel Albaladejo. Les dos formen part de l’elenc d’artistes que es completa amb Irantzu Bartolomé, Carles Tur i Javier Chivite. Es tracta d’un concert didàctic en el que s'interpretaran àries i duets d'òpera de compositors com Donizetti, Rossini, Puccini, Bellini i Mozart. La regidora de Cultura, Carmen Domínguez, anuncia que les activitats d’aquest festival es celebraran el primer semestre de 2024 entre Can Ventosa i el Centre de Creació Jove C19. 

Wpp