abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

Amb motiu de les obres que s'estan duent a terme al carrer de Riambau, per a la reparació i manteniment de la calçada, des de demà dimarts, 13 de febrer, es prohibeix:

La circulació del trànsit rodat pel c. de Riambau en el tram comprès entre el carrer de Guillem de Montgrí i el carrer del Compte de Rosselló, i s’estableix una desviació provisional pel c. de Montgrí, canviant el seu sentit de circulació. Així mateix, s’estableix doble sentit de circulació al primer tram del carrer d’Anníbal.

Per una altra banda, recordar que els treballs de Red Eléctrica a l’avinguda de Sant Jordi, per la línia elèctrica soterrada entre Eivissa i Platja d’en Bossa, des del dia 7 de febrer es prohibeix la circulació del trànsit rodat des de l’ avinguda de Sant Jordi, en el tram comprès entre el carrer de la Sindicalista Margalida Roig i el carrer de l’Esclava Maria Flores. Per tant, s’estableix una desviació provisional pel carrer de la Sindicalista Margalida Roig, direcció avinguda de Pere Matutes Noguera, direcció carrer Esclava Maria Flores, incorporant-se novament a l’ avinguda de Sant Jordi. També es prohibeix l’estacionament a l’avinguda de Sant Jordi, en ambdós costats del carrer, en el tram comprès entre els carrers de la Sindicalista Margalida Roig i el carrer de l’Esclava Maria Flores.

 

A més, a causa de les obres que Red Eléctrica està portant a terme a l’avinguda de Sant Jordi per la línia elèctrica soterrada entre Eivissa i Platja d’en Bossa, des del mateix dimecres 7 de febrer està prohibida la circulació del trànsit rodat des de l’avinguda de Sant Jordi, en el tram comprès entre el carrer de Quartó de Portmany  i el carrer de sa Gerreria. Igualment, també es restringeix el trànsit rodat, estant únicament permès per als residents, per l’avinguda de Sant Jordi a l’altura del carrer Port de la Savina.

Wpp