abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

Després de més de cinc anys tancat, l'històric Polvorí de la ciutat d’Eivissa torna a obrir les seues portes al públic, recobrant així la seua funció com a espai cultural i sala d'exposicions. La regidora de Cultura, Carmen Domínguez, expressa la seua satisfacció davant aquesta notícia, destacant la importància de tenir més espais dedicats a la cultura, especialment en aquest moment en què celebram el 25è aniversari de la declaració de Patrimoni Mundial.

Originalment construït a finals del segle XVI com a magatzem de pólvora, el Polvorí ha tengut una llarga història marcada per la seua importància militar fins que, a començaments dels anys setanta del segle passat, va passar a ser propietat de l'Ajuntament d'Eivissa.

Per commemorar aquesta reobertura i celebrar el 150è aniversari del naixement del pintor Narcís Puget, l'Ajuntament d'Eivissa presenta l'exposició "NARCÍS PUGET VIÑAS (1874-1960)", comissariada per Fanny Tur i Andreu Carles López Seguí. Aquesta exposició exhibirà 34 quadres i 2 dibuixos inèdits a Eivissa, cedits per diverses col·leccions privades i institucionals, incloent-hi Caixabank i el Museu Etnogràfic d'Eivissa.

La inauguració de l'exposició tendrà lloc el dissabte 9 de març a les 18 h, amb l'actuació especial de la soprano Isabel Albadalejo. La mostra estarà oberta al públic fins al 14 d'abril, de dimarts a divendres de 18 a 20 h, i els dissabtes i diumenges de 11 a 13.30 h.

Aquest esdeveniment forma part dels actes organitzats en honor al 150è aniversari del naixement del pintor, els quals inclouen també una conferència a la Biblioteca de Can Ventosa el passat 19 de gener.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wpp