abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

L’Ajuntament d’Eivissa ha retirat més de 5.000 quilos de residus de la zona de Sa Joveria en tan sols dos dies. Durant l’actuació integral portada a terme entre el passat divendres i dissabte, la Policia Local també va realitzar un control de vehicles, identificant un total de 53 en presumpte estat d’abandonament.

 

Hem rebut moltes queixes per les males condicions en les quals es troba la zona i per això l’Ajuntament d’Eivissa va decidir portar a terme una actuació integral als aparcaments dissuasius de sa Joveria a causa de l’elevada quantitat de residus i escombraries acumulades a aquesta zona”, ha explicat el quart tinent de batle i regidor de Medi Ambient i Neteja, Jordi Grivé, qui ha advertit que aquestes actuacions de neteja també han estat motivades pel risc d’incendi.

 

Sobre l’actuació policial, els tècnics municipals i els agents de la Policia Local van deixar marques visibles en els 53 vehicles inspeccionats advertint del seu estat i de la necessitat de retirar-los del lloc. Per tant, després de passar 15 dies des de l'avís (com s’indica l’article 57 de l’ordenança municipal de circulació), la Policia Local tornarà a la zona per comprovar si s’han retirat perquè l’ordenança permet l’estacionament d’un vehicle a la mateixa zona un màxim de 15 dies. Tots els vehicles de menys de 3.500 quilograms i quatre rodes que ja han arribat al final de la seva vida útil han de ser tractats com a residus sòlids urbans molt tòxics en un centre de descontaminació.

 

Wpp