abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

En el marc de les accions previstes per l'Ajuntament d'Eivissa i l'empresa concessionària de l'aigua Aqualia amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua, l'artista eivissenc Hosh és l'encarregat de realitzar el mural, i espera finalitzar l'obra al llarg d'aquesta setmana.

Avui dilluns han donat principi els treballs de pintura del mural de conscienciació sobre un ús responsable de l'aigua que se situarà en la façana de l'estació transformadora de llum situada en l'aparcament de Pou Sant (Can Misses). Els treballs es desenvoluparan principalment durant els matins, i el mural comprendrà les quatre cares de l'estació transformadora amb diverses il·lustracions i el missatge principal de la campanya “Cuida cada gota, Eivissa ho nota”

El regidor de Medi Ambient i Millora Contínua Jordí Grive, juntament amb el cap de servei de Aqualia, l'empresa concessionària de l'aigua en el municipi d'Eivissa David Bernaus, han acudit aquest matí al lloc juntament amb l'artista eivissenc Hosh per a iniciar els treballs de pintura del mural.

“La importància de l'aigua és vital, i tots hem d'estar conscienciats sobre un ús responsable d'aquesta. Aquest petit gest de l'elaboració del mural és una més de les accions que des de l'Ajuntament d'Eivissa s'estan impulsant per a ser més eficients i responsables en el consum d'aigua, una tasca en la qual tota la població s'ha d'implicar, i més en un any tan sec com aquest. Des d'ara, tindrem aquest missatge ben visible a la nostra ciutat, alhora que podrem gaudir d'un element artístic més.”, va declarar Grivé.

L'objectiu d'aquesta acció és ajudar a conscienciar sobre un consum responsable de l'aigua en el municipi d'Eivissa, alhora que s'embelleix la zona i s'aposta per un artista local per a això.

Ubicació del mural

Wpp