Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reunió conseller d'Educació Govern BalearL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha rebut aquest matí al conseller d'Educació del Govern Balear, Martí March, en una visita en la que s'han tractat diferents temes relacionats amb les infraestructures educatives del municipi d'Eivissa.
L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha destacat que l'Ajuntament d'Eivissa continuarà en la línia d'inversions relacionades amb el manteniment de les infraestructures educatives tot i que ha demanat major col·laboració a la conselleria d'Educació en la posada en marxa d'obres de reformes importants molt necessàries a alguns centres escolars i que van mes enllà del servei de manteniment que és el que pot realitzar l'Ajuntament d'Eivissa.

El conseller d'Educació, Martí March, ha destacat la necessitat de començar una “col·laboració real” en temes de reformes d'infraestructures als centres escolars d'Eivissa. Per aquest motiu, la conselleria redacta una auditoria de les accions mes urgents que s'han de fer a les escoles del municipi.

L'Ajuntament d'Eivissa ha plantejat la necessitat de reformes i obres que van des de l'eliminació de barreres arquitectòniques fins a la construcció d'infraestructures necessàries a determinats centres escolars  per tal de que la conselleria prioritzi les que necessiten una actuació més urgent.
 
Un altra dels temes que s'han tractat  ha estat el dels projectes de futur que es posaran en marxa i que entren dins de la planificació de nous centres al municipi. En aquest sentit  l'alcalde ha traslladat la necessitat de la construcció d'un nou centre de secundària al municipi que quedarà inclòs en la planificació que la conselleria d'Educació realitza per als propers anys a l'illa. En aquest sentit, l'alcalde d'Eivissa ha traslladat que la conselleria tindrà el màxim suport de l'Ajuntament per tal de facilitar la construcció d'aquest centre educatiu al municipi.