Juny 26, 2024

ajuntamentdaltvila

L'Escola de música farà petits concerts durant tota la setmana a partir de dia 17 de juny i dia 21 es farà un homenatge al Dia de la música.

L'Escola Municipal de Música d'Eivissa presentarà les audicions de final de curs del centre durant tota la setmana del 17 al 22 de juny, amb una celebració especial dia 21 per ser el Dia de la música.

Hi haurà petits concerts durant tota la setmana que inclouran cant coral, audicions amb instrument i concerts d'orquestra de prop de 250 alumnes els quals es faran a diversos edificis municipals: l'Aula 1 del Patronat, el MACE i la Plaça del Parc.

El mateix dia 21 actuaran els cors infantil i juvenil i l'alumnat d'Iniciació I i II al Claustre de l'Ajuntament. Els més petits interpretaran "El fullet valent", amb música de Núria Juanet, text de Rosa Nogué i lletra, cançons i idea original de Clara Ripoll.

Els concerts finalitzaran el dissabte dia 22 a les 21h a la Plaça del Parc amb un concert de la Banda Simfònica Ciutat d'Eivissa junt amb l'alumnat de la Banda de l'Escola de Música.

L'entrada a totes les audicions és lliure i gratuïta fins a completar l'aforament.