Juny 26, 2024

ajuntamentdaltvila

L’alcalde d’Eivissa, Rafael Triguero, fa saber que per a garantir el benestar acústic d’habitants i visitants d’Eivissa i reduir l’ocupació de la via pública degut a l’execució d’obres de dia 16 de juny fins dia 30 de setembre, ambdós inclosos, es dictaran mesures per reduir l’activitat de construcció a les zones Avinguda Sant Jordi, Avda. de la Pau, Avda. de Sant Joan de Labritja, Carrer Francesc Llaudes Pineda, el límit del terme municipal i la mar.

D’aquesta manera l’Ajuntament d’Eivissa ha acordat en el Decret número 2024-3022 de 26 d’abril de 2024 anterior queda sense efecte i, per tant, si una obra es situa en un radi menor de 300 metres d’un establiment turístic hoteler a les zones abans mencionades, aquesta només es podrà dur a terme de dilluns a divendres de 10h a 18h i els dissabtes, de 10h a 14h. Abans de les 10h es podran executar treballs que no afectin a l’exterior.

A més, la corporació municipal ha informat que es podrà procedir a la paralització de les obres en cas que es duguin a terme dins el període mencionat. Els promotors i propietaris que decideixin voluntàriament paralitzar les obres fins al 30 de setembre ho hauran de comunicar per escrit a l’Ajuntament de la capital de l’illa i aquests que ja disposin del títol habilitant, però encara no hagin començat les obres, poden comunicar l'endarreriment d’aquestes i començar-les a partir del 30 de setembre de 2024.

En qualsevol dels casos, el present decret no afecta a les obres que hagi ordenat l’Ajuntament d’Eivissa per raons de seguretat, urgència o necessitat.