Juny 26, 2024

ajuntamentdaltvila

També s’ha donat llum verda a les subvencions pels premis als millors expedients acadèmics de Batxillerat i cicles formatius de Grau Mitjà corresponents al curs 2023/2024, a les que es destinaran un màxim de 15.000 euros.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Eivissa ha aprovat aquest dilluns 17 de juny la convocatòria d’ajudes per a estudiants d'ensenyaments superiors, dotada amb 80.000 euros. També s’ha donat llum verda a les subvencions pels premis als millors expedients acadèmics de Batxillerat i cicles formatius de Grau Mitjà corresponents al curs 2023/2024. L’aportació económica que es destinarà a aquestes ajudes és de 15.000 euros.

Sobre la convocatòria de les ajudes per a estudiants d'ensenyaments superiors del municipi d'Eivissa curs 2023/2024 per a l'any 2024, dotades amb 80.000 euros, s’atorgaran seguint l’ordre descendent de la nota mitjana de l’expedient acadèmic fins a arribar a la quantitat máxima, tenint en compte si les o els estudiants fan els estudis a Eivissa o fora de l’illa d’Eivissa. “La finalitat d’aquestes ajudes és pal·liar les despeses econòmiques derivades de matrícules, desplaçaments i materials, entre d’altres, que suporten les i els estudiants i les famílies”, ha explicat la segona tinent de batle i regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Eivissa, Catiana Fuster.

Els estudis objecte d'aquestes ajudes han de ser títols oficials cursats en centres d’Espanya i amb validesa en tot l'Estat espanyol. En concret, són objecte d'ajudes:

  • Estudis presencials i no presencials cursats a Eivissa o fora de l’illa.

1. Estudis universitaris de grau.

2. Ensenyaments artístics superiors (títol superior).

3. Cicles formatius de grau superior.

  • Els estudis no presencials i semipresencials es consideraran sempre com cursats a Eivissa.

El procediment de concessió de les ajudes es tramita en règim de concurrència competitiva. Per tant, es realitzarà a partir de la comparació de les sol·licituds presentades a fi d'establir una prelació entre elles d'acord amb els criteris de valoració fixats en aquesta convocatòria i adjudicar, havent notificat la resolució de concessió amb el límit fixat i dins del crèdit disponible, aquelles que hagin obtingut major valoració en aplicació dels criteris o principis de publicitat, transparència, concurrència, objectivitat, no discriminació, eficàcia i eficiència.

Tota la informació sobre aquesta convocatòria de subvencions es publicarà a la pàgina web de l’Ajuntament d’Eivissa, www.eivissa.es i a les xarxes socials oficials.

Premis als millors expedients acadèmics

Per als premis objecte d’aquesta convocatòria es destinarà la quantitat màxima de 15.000 euros. El premi consisteix en 500 € per a cada premiat o premiada i s’atorgaran un màxim de trenta premis. Es concediran seguint l’ordre descendent de la nota mitjana de l’expedient acadèmic.

“La regidoria de Joventut concedeix aquests premis per valorar l’excel·lència, l’esforç i el rendiment acadèmic de l’alumnat, per donar reconeixement oficial als mèrits de les i els alumnes que demostren una especial preparació en els estudis, i per incentivar l’alumnat cap a la continuació d’estudis superiors”, ha manifestat la segona tinent de batle i regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Eivissa.

El procediment de concessió dels premis es tramita en règim de concurrència competitiva. Els requisits per sol·licitar els premis i forma d'acreditar-los: