Juny 26, 2024

ajuntamentdaltvila

Des d'avui, 18 de juny,fins al 12 de juliol queda restringit el trànsit a un tram del carrer Manuel de Falla

L'Ajuntament d'Eivissa i l'empresa concessionària del servei municipal d'Aigua, Aqualia, adverteix que, a causa de l’execució de treballs d’urgència en la xarxa d’abastiment d’aigua potable, s'ha restringit l’accés al trànsit rodat a un tram del carrer Manuel de Falla.


Com a alternativa, s’ha habilitat de manera provisional un desviament al carrer Josep Lluís Sert. Des de l'Ajuntament d'Eivissa es demana disculpes per les molèsties que puguin ocasionar aquestes feines necessàries per la millora de la xarxa municipal d'aigua.


Per una altra banda, el Consistori de la capital d'Eivissa informa que durant aquesta setmana s'estan executant les millores a la xarxa municipal d'aigua, recollides al Projecte de mallat de la xarxa municipal dels barris de Ca n'Escandell, Can Misses i Cas Mut.


Com aquestes mesures comportaran un augment del cabal i la pressió en el subministrament d'aigua, per evitar possibles avaries es recomana als vesins d'aquestes zones revisar el bon estat de les instal·lacions interiors.