Juny 26, 2024

ajuntamentdaltvila

Lola Penín, Regidora de Benestar Social, va anar a cercar el guardó el passat 12 de juny.

El passat 12 de juny es va celebrar el VIII Concurs de Bones Pràctiques Municipals organitzat per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) on es van premiar 18 projectes destinats a la convivència i a l’absentisme escolar.

L’objectiu d’aquests premis és valorar els projectes que duguin a terme els governs locals per a prevenir, eliminar i actuar front a l’absentisme escolar i a aconseguir una participació conjunta entre escoles i famílies.

L’Ajuntament d’Eivissa va guanyar un dels premis gràcies al seu programa «APRENEM – Acció comunitària», un programa que vol abordar i prevenir l’absentisme i l’abandonament escolar, ensenyar als nins i nines a desenvolupar-se en entorns educatius i a compensar la desigualtat entre famílies. Aquest programa no només té en compte el que passa dins les escoles, sinó també l’abans i el després d’anar-hi.

Lola Penín, Regidora de Benestar Social, va recollir aquest reconeixement i remarca les paraules que va dir Luís Martínez-Sicluna, el Secretari General de la FEMP: «l’educació és la inversió més important en favor de les persones».