Agost 07, 2024

ajuntamentdaltvila

Aquest diumenge 23 de juny l’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat diverses activitats a les platges de ses Figueretes i Talamanca per celebrar la Nit de Sant Joan. El programa començarà a les 17 hores i inclou castells inflables i actuacions musicals en directe. El regidor de Festes de la Capital, Francisco Torres, agraeix la col·laboració i la participació en les festes per celebrar Sant Joan a totes les associacions de veïns que han organitzat les activitats que es duran a terme aquests dies i anima a la ciutat d’Eivissa a acudir-hi i a gaudir de la nit del 23 de juny.

Sobre la programació de l’Ajuntament d’Eivissa, a la platja ses Figueretes es donarà permís per fer 200 forats a l’arena pels foguerons i es repartiran fins a 250 kilos de llenya. A més, a les 21h es repartiran 250 plats de macarrons tant a Ses Figueretes com a Talamanca. Com cada any, també hi haurà una taula informativa de prevenció de drogues i alcohol a Talamanca de 21 a 0 hores, segons ha indicat el regidor de Festes i Participació Ciutadana durant la presentació de la programació, celebrada a la plaça Julià Verdera i que ha comptat amb l’assistència de la presidenta de l’AAVV San Pablo, Lina Ripoll, i del vocal Joan García. En representació de l’AAVV de Platja d’en Bossa ha participat Antonio Rodríguez, vocal.

A la platja de ses Figueretes hi haurà diverses zones adaptades per a gent amb diversitat funcional i per a gent gran, a més de 30 cascs per qui els necessiti. També es disposarà de 50 cadires accessibles per ordre d’arribada, de 19h a 24h. Aquestes zones estaran situades a l’escenari de la Plaça Julià Verdera i hi haurà persones voluntàries per assistir a tothom que ho necessiti.

Per a garantir una millor accessibilitat a les platges, l’Ajuntament d’Eivissa ha habilitat dos línies d’autobús gratuïtes. El servei d’anada i tornada s’oferirà de 19.00h a 01.00h:

  • L1 (80 places): Sa Joveria – Multicines – Figueretes – Multicines – Sa Joveria
  • L2 (80 places): Av. Espanya – Es Gorg – Talamanca – Es Gorg – Av. Espanya

Per una altra banda, l’Ajuntament d’Eivissa informa de les activitats amb motiu de Sant Joan impulsades per les diferents associacions veïnals:

L’Associació de Veïns San Pablo organitza activitats per a la gent del barri de totes les edats dels dies 20 de juny fins el 23 i del 27 al 30. Activitats per gaudir en família i amics que van des de degustacions gastronòmiques, obres de teatre, concursos o fogueres de Sant Joan:

DIJOUS 20 DE JUNY - PLANTÀ DEL FOGUERÓ

19.00 h. a 22.30 h. Ruta de pintxos pels bars del barri: Can Blau, Gran Prix, Bar el Nord, Els Amics del Barri. Amb música en directe.

 

DIVENDRES 21 DE JUNY

21.00 h. Presenta Jesús Rumb Grups Folklòrics.

21:15 h. Actuació de la Colla de Vila.

22.00 h. Obra de Teatre "Vuit cognoms eivissencs".

 

DISSABTE 22 DE JUNY

18.30 h. a 19.45 h. Escuma party amb Kairos Eivissa.

22.00 h. Actuació del grup de música "Canalles del Guateque".

 

DIUMENGE 23 DE JUNY

21.00 h. Presenta Jesús Rumb. Monòleg de Laura Moreno & José Boto.

22:45 h. "Nit de Sant Joan; màgia i tradició". Acrobatik Espectacles.

24.00 h. Encesa del Fogueró (realitzat per Elindustrial Eivissa).

 

DIJOUS 27 DE JUNY

19.00 h. a 22.30 h. Ruta de pintxos pels bars del barri: Can Blau, Gran Prix, Bar el Nord, Els Amics del Barri. Amb música en directe.

 

DIVENDRES 28 DE JUNY

21.00 h. Homenatge als nostres grans. Sopar al centre social de Can Escandell. (Imprescindible confirmar assistència abans del 24 de juny).

22:30 h. TEATRE MUSICAL "SAN PAU VIATJA A BROADWAY". A càrrec del grup de teatre de l'AA.W San Pablo. Presenta Jesús Rumb.

 

DISSABTE 29 DE JUNY

19.30 h. MISSA SOLEMNE presidida per Monsenyor Don Vicente Ribas, bisbe dEivissa. Seguit de la processó amb la banda "El nostre Pare Jesús Captiu".

21.00 ha 24.30 h. Nit Salsera amb els ritmes llatins de Macumbia i animació de Silvia Guerrero.

 

DIUMENGE 30 DE JUNY

10.00 ha 14.00 h. | Concurs de pintura ràpida. Tema: Dalt Vila.

20.00 h. VIII Concurs Joves Talents. Presenta JesúsRumb.

22.00 h. III Concurs Talents Senior.

 

L’A.A.V.V. Ses Figueretes es suma a la festa celebrant també els seus 45 anys. Les activitats que han organitzat es duran a terme a la Plaça Julià Verdera i a la platja Ses Figueretes dia 22 de juny:

18h: Tallers i activitats infantils i animació a la plaça

21h: DJ Alex Hinohouse i Radio Ibiza Paradise

 

Finalment, l’A.A.V.V. Platja den Bossa organitza diverses activitats a partir de les 18h dissabte dia 22 de juny. Hi haurà DJ, karaoke, fogueres i es repartirà frita de porc per sopar.