Setembre 12, 2024

ajuntamentdaltvila

L’empresari, monitor i activista, qui va morir el passar mes de maig, fou un col·laborador del programa Viu la Posidònia i va dedicar tota la seua vida a la mar i a la protecció de la vida marina

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa organitza aquest divendres 28 de juny, a les 9:30 hores, una activitat gratuïta en homenatge a l’empresari italià Paolo Dell’Agnolo Pérez, també activista mediambiental molt actiu en programes d’observació i protecció de la posidònia oceànica.

Dell’Agnolo Pérez va morir el passat mes de maig i en honor a la seua actuació pionera en relació a la divulgació sobre la planta marina en els programes de l’Ajuntament d’Eivissa, aquest Consistori organitza, junt amb la seva família, la seua sòcia de la cooperativa Kayak-Ibiza i tots els seus amics i amigues de la mar, una activitat gratuïta.

L’activitat es farà en grups de 20 persones i durarà tres hores. Les inscripcions s’han de realitzar a les Oficines d’Informació Turística La Cúria (Plaça de La Catedral s/n ), per telèfon (673 771 451) o a través de correu electrònic, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .