Agost 07, 2024

ajuntamentdaltvila

Belén Juan i Alejandra Soul estrenaran aquesta iniciativa que tindrà lloc al parc Marià Villangómez, al barri de Cas Serres, a partir de les 20:30 hores

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Eivissa estrenarà el cicle d’actuacions juvenils ‘Vine al Villangómez’, que tindrà lloc aquest dimarts 25 de juny, a les 20:30 hores al parc Marià Villangómez, al barri de Cas Serres. Aquest esdeveniment d'obertura comptarà amb les destacades actuacions de Belén Juan i Alejandra Soul junt amb el guitarrista René Mercier, artistes reconegudes pel seu talent i passió a l'escena musical.

Aquesta primera jornada promet ser una experiència inoblidable pels debutants: Belén Juan i Alejandra Soul presentaran un repertori variat que abastarà diversos estils musicals, assegurant una vetllada plena d'emocions i entreteniment per a tots els assistents.

El cicle ‘Vine al Villangómez’ és una iniciativa de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Eivissa que busca promoure la música en viu i oferir als artistes locals, una plataforma per mostrar el seu talent. Convidem a tots els amants de la música a unir-se a nosaltres en aquesta inauguració i a gaudir d'una nit màgica.