Juliol 11, 2024

ajuntamentdaltvila

Es tracta d’una activitat impulsada per la regidoria de Platges per a fer net el fons marí, en col·laboració amb Scuba Ibiza Diving Center

L’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat una activitat de neteja del fons marí a la Platja de Talamanca, en col·aboració amb Scuba Ibiza Diving Center, per aquest dissabte 29 de juny, a les 10.30 hores

“Aquesta activitat la pot fer tothom que sàpiga nedar i bussejar fent snorkel i també aquelles persones que tenguin titulació de busseig professional. En cas de no disposar d’equipació, es prestarà el mateix dia de la jornada, però s’ha de reservar prèviament través de correu electrònic o per telèfon:

  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • +34 971 192 884

“Entre tots hem de fomentar el respecte al medi ambient i amb iniciatives com aquesta animem a la ciutadania a prendre consciència de la importància de preservar el nostre entorn, sobretot aquest indret on tenim la sort de comptar amb posidònia, declarada com a Patrimoni Mundial per la UNESCO”, ha manifestat el regidor de Platges de la capital d’Eivissa, Rubén Sousa.

Per acabar, l’Ajuntament d’Eivissa adverteix sobre la necessitat de cuidar les nostres platges per evitar que els residus acabin a la mar. Per això, s’anima a totes aquelles persones que vulguin participar a aquesta activitat que s’apropin a Talamanca per col·laborar en la preservació d’aquesta badia.

 

Homenatge a Paolo Dell’Agnolo, aquest divendres

Per una altra banda, l’Ajuntament d’Eivissa recorda que la regidoria de Turisme ha organitzat aquest divendres 28 de juny, a les 9:30 hores, una activitat gratuïta en homenatge a l’empresari italià Paolo Dell’Agnolo Pérez, també activista mediambiental molt actiu en programes d’observació i protecció de la posidònia oceànica. El regidor de Platges de la capital d’Eivissa, Rubén Sousa, assistirà a aquest homenatge tan especial.

Dell’Agnolo Pérez va morir el passat mes de maig i en honor a la seua actuació pionera en relació a la divulgació sobre la planta marina en els programes de l’Ajuntament d’Eivissa, aquest Consistori organitza, junt amb la seva família, la seua sòcia de la cooperativa Kayak-Ibiza i tots els seus amics i amigues de la mar, una activitat gratuïta.

L’activitat es farà en grups de 20 persones i durarà tres hores. Les inscripcions s’han de realitzar a les Oficines d’Informació Turística La Cúria (Plaça de La Catedral s/n ), per telèfon (673 771 451) o a través de correu electrònic, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.