Juny 29, 2024

ajuntamentdaltvila

El Concert es farà a mans del duo de saxo i piano per Pere Prieto i Juan Fran Ballesteros dia 29 de juny a la Plaça Sota Vila

El pròxim dissabte 29 de juny l’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat el concert Sax&life a la Plaça Sota Vila a les 21h.

Es tracta d’una proposta musical del saxofonista eivissenc Pere Prieto i el pianista valencià Juan F. Ballesteros que pretén «revelar el sentit de la vida», un duo musical que existeix des de 2021 amb la intenció de realitzar propostes musicals temàtiques al voltant de conceptes i idees que permetin jugar amb la música, el discurs i la ironia.

Aquest duo ha realitzat altres propostes temàtiques La més destacada, Sax&Love, l'any 2022, amb la qual van "resoldre el secret de l'amor". Amb posterioritat també han posat música als 30 anys de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera com a àrea de formació i als 150 anys del Mercat Vell. En aquest cas, els músics han seleccionat obres musicals de diferents estils i, malgrat assumir que explicar el sentit de la vida és un dels tòpics més habituals de l’art, la filosofia i la religió, Prieto i Ballesteros prometen resoldre aquest tema al llarg del concert.

El recital es farà a l’aire lliure i l’entrada serà gratuïta sense necessitat de reservar entrada i des del Departament de Cultura s’anima a tothom a que hi acudeixi per a gaudir de bona música amb una bona dosi d’ironia.