Setembre 18, 2024

ajuntamentdaltvila

El procediment per a accedir a la convocatòria és mitjançant concurs-oposició i actualment existeixen vacants per cobrir amb caràcter temporal.

L’Ajuntament d’Eivissa crea una borsa de feina per incorporar Agents Cívics a la ciutat i la manera d’accedir-hi és mitjançant un concurs-oposició. Actualment existeixen vacants per cobrir de manera temporal.
Si vols accedir a aquestes places, aquí et deixem tota la informació:

Què fan els Agents cívics?

El treball de l'agent cívic es centra en:

  1. Informar i assessorar: ajudem als ciutadans proporcionant informació sobre normes municipals, esdeveniments i serveis públics.
  2. Vigilar i prevenir: supervisem el compliment de les ordenances municipals, especialment en temes de neteja, soroll i ús de l’espai públic.
  3. Intercedir en conflictes: intervenim en disputes veïnals o entre comerciants, buscant solucions pacífiques i fomentant el diàleg.
  4. Educar i conscienciar: realitzem campanyes de conscienciació sobre la importància del respecte i el civisme a la comunitat.
  5. Donar suport a esdeveniments i emergències: Col·laborem en l'organització i el control d'esdeveniments públics i en situacions d'emergència, assegurant l'ordre i la seguretat.
  6. Aixecar actes sancionadores de compliment d'alguna ordenança.

 

Quins requisits he de complir per optar a aquest lloc?

  • Tenir nacionalitat espanyola o d'un estat membre de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut dels tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, sigui aplicable la lliure circulació de treballadors. També hi podran participar aquelles persones a què fa referència l'article 57 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic. Per a les persones aspirants que no posseeixen la nacionalitat espanyola i l'origen de la qual no implica el coneixement de la llengua castellana, han d'acreditar aquest coneixement mitjançant l'aportació del diploma d'espanyol com a llengua estrangera, regulat al Reial Decret 1137/2002, de 31 d'octubre, pel qual es regulen els diplomes d'espanyol com a llengua estrangera (DELE); o del certificat d'aptitud d'espanyol per a estrangers, expedits per les escoles oficials d'idiomes o mitjançant l'acreditació d'estar en possessió d'una titulació acadèmica espanyola expedida per l'òrgan oficial competent al territori espanyol.
  • Posseir la capacitat funcional per a l'exercici de les tasques.
  • Haver complert 16 anys i no excedir l'edat màxima de jubilació forçosa.
  • Estar en possessió del títol de Certificat d'Escolaritat o equivalent, o estar en condicions d'obtenir-lo a la data en què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds. En el cas de titulacions expedides a l’estranger, cal aportar la corresponent homologació del Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports o d’una universitat espanyola. La titulació ha d’acreditar-se mitjançant l’expedició dels títols corresponents per l’autoritat acadèmica competent. Aquesta mateixa autoritat també pot declarar l'equivalència de títols.
  • Acreditar els coneixements de la llengua catalana corresponent al nivell B1 mitjançant el certificat emès per l’òrgan competent en matèria de política lingüística del Govern de les Illes Balears o equivalent per l’Administració d’acord amb la normativa vigent.
  • Haver satisfet la taxa de drets d’examen.
  • No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a llocs de treball o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les que exercia en el cas de personal laboral, en el qual hagués estat separat o inhabilitat. En cas de ser nacional d'un altre estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu estat, en els mateixos termes, l'accés a l'ocupació pública.
  • No estar sotmès a cap causa d’incapacitat específica d’acord amb la normativa vigent.
  • Estar en possessió del permís de conduir B.

 

Quant cobra un Agent Cívic?

1.850,27 euros bruts mensuals, en dotze pagues.

Com m'hi apunto?

Tens 10 dies des de la publicació al BOIB, el termini finalitza el proper 4 de juliol de 2024. Pots fer-ho de 2 formes:

PRESENCIALMENT: has d'acudir sense cita prèvia al SAC (Servei d'Atenció al Ciutadà) presentant la documentació personalment. Pots acudir de 8 a 14h de dilluns a divendres, a l'edifici CETIS (carrer Canàries núm. 35) d'Eivissa. Pots veure la ubicació al mapa del Servei d'Atenció al Ciutadà fent clic aquí: https://maps.app.goo.gl/kPAa8Gi8rmeKSCU79

ELECTRÒNICAMENT: pots apuntar-te amb certificat digital a través de la seu electrònica al següent enllaç: https://eivissa.sedelectronica.es/?x=TaFCZ14-kZiTATYBnIlx3Q

 

Quina documentació he de presentar?

  • Document Nacional d’Identitat en vigor o, en cas de no posseir nacionalitat espanyola, document oficial acreditatiu de la personalitat. No cal presentar-ho si la persona aspirant no s'oposa a fer que l'Administració obtingui aquest document mitjançant les xarxes d'intermediació de dades.
  • Títol acadèmic exigit a la convocatòria. No cal presentar-ho si la persona aspirant no s'oposa a fer que l'Administració obtingui aquest document mitjançant les xarxes d'intermediació de dades.
  • Certificat del nivell de llengua catalana exigit a la convocatòria, B1.
  • Autoliquidació pagada o acompanyada del justificant d’haver ingressat íntegrament els drets d’examen. D'acord amb allò previst a l'article 15 de la Llei 14/1998, de 23 de desembre, de mesures tributàries i administratives, estan exemptes del pagament de la taxa de drets d'examen les persones amb discapacitat igual o superior al 33 %. La manca de justificació del pagament íntegre dels drets d’examen, en el termini de presentació de sol·licituds, determinarà l’exclusió definitiva de l’aspirant.
  • Documents acreditatius dels mèrits que s'al·leguin per a la fase de concurs.
  • Currículum vitae i documents que acreditin l’experiència laboral.
  • Permís de conduir B.
  • Tingues en compte que si no aportes tota la documentació requerida, la teva candidatura serà descartada.

Tens tota la informació a:
https://intranet.caib.es/eboibfront/ca/2024/11939/687767/resolucio-num-2024-4349-de-data-13-06-2024-per-la-