Agost 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Es tracta de dos cursos de formació per a joves entre 13 i 17 anys

Per a completar l’oferta lúdico-educativa de la ciutat d’Eivissa, l’Ajuntament organitza dos cursos durant els mesos de juliol i agost que es faran al FabLab per a joves de 13 a 17 anys.

El mes de juliol es realitzarà «Ibiza Tech Camp» al FabLab Eivissa (Plaça de Sa Drassaneta), una introducció a la robòtica i on els participants construiran Otto, un robot per treballar des del moviment i l'estructura a les articulacions i el control mitjançant electrònica Arduino. Tot serà dissenyat i adaptat per cada equip participant, amb la idea de fer un concurs pel premi al millor robot OTTO d’Eivissa. Aquest curs es fa en col·laboració amb el Govern Balear, UIB i Fundació Bit.

Inscripció: del 20 al 5 de juliol al Centre Juvenil (C/ Castilla, 19)

Durant el mes d’agost tindrà lloc el «Tecnoestiu» també al FabLab Eivissa, amb el tema Patrimoni 2.0 on es farà feina sobre dos projectes relacionats amb el Patrimoni de la ciutat d’Eivissa. L’objectiu d’aquest curs és poder descobrir el patrimoni d’Eivissa fent servir els cinc sentits. També es treballarà amb un datalogger, instrument que ens permetrà determinar l’estat de conservació dels elements patrimonials durant el temps.

Inscripció: del 29 de juny al 15 de juliol al Centre Juvenil (C/ Castilla, 19)

L’horari d’ambdós cursos és de dilluns a divendres 10h a 14h i la inscripció es de 10€ cada curs.