Octubre 14, 2024

ajuntamentdaltvila

Aquesta setmana les regidories d’Obres, Neteja i Jardins han portat a terme diverses actuacions a aquest espai per poder obrir el parc com més aviat millor

Aquesta setmana s’ha dut a terme una actuació integral per poder reobrir el Parc de s’Illa. Entre les accions realitzades destaquen la neteja de tot el recinte, cura de la jardineria i manteniment general de totes les instal·lacions.

A més, es va posar molt d’èmfasis en l’adaptació del castell ja que ara està tancat per treballs de millora, el qual es va polir i pintar i pròximament es posarà un tobogan nou.

Blanca Hernández, 3ª Tinent de batle de l’Ajuntament d’Eivissa; Jordi Grivé, 4t tinent de batle i Manuel Jiménez, regidor de Jardins, van mobilitzar efectius de les seues regidories per aquesta actuació integral per millorar aquest parc i l’objectiu és que aquest espai pugui obrir en la seva totalitat com més aviat millor per a que tots els nens i nenes juguin aquí a l’aire lliure. L'Ajuntament recorda que el recinte està obert i s'hi pot accedir i que aquesta iniciativa es suma a les accions portades a terme als parcs infantils del municipi.