Juliol 11, 2024

ajuntamentdaltvila

La jornada va acabar amb diverses denúncies de trànsit, detenció per a tràfic de drogues, la detenció per un robatori d’un rellotge Rolex i dos detinguts per casos de violència de gènere

El passat 6 i 7 de juliol la Policia Local d’Eivissa va realitzar diversos controls preventius a la ciutat en funcions de vigilància de trànsit rodat i control de la velocitat.

Es van fer un total de 102 propostes d’infracció per excés de velocitat a vehicles que conduïen a més de 100km/a a vies amb una velocitat genèrica estipulada a 50km/h. Onze d’aquests infractors eren de consideració de servei públic Taxi i VTC.

Per altra banda, es van realitzar tres proves de drogues amb resultat positiu, una d’elles a un conductor d’un vehicle VTC el qual transportava a passatgers, donant positiu en drogues.

També es van formular 16 denúncies per infraccions de trànsit una de les quals va acabar amb delit per tràfic de drogues. Durant el control de trànsit es va aturar un vehicle que va fer la maniobra d’esquiu i el conductor va donar positiu en la prova de drogues. També es va procedir a registrar el vehicle on es van trobar dos paquets d’una substància pareguda al haixix, motiu per el qual el copilot va ser detingut per tràfic de drogues.

A més, es va detendre a un home que suposava un greu perill per els usuaris de la via per estar llançant pedres de grans dimensions contra vehicles que circulaven per la calçada i tirant-se a ell mateix damunt els vehicles. A més, també va entrar al centre hospitalari Can Misses ocasionant danys materials.

En tema de robatoris, una unitat nocturna va procedir a la detenció d’un individu que va realitzar un robatori amb força d’un rellotge marca Rolex valorat en 46.000€. La víctima en la seva defensa va produir lesiones de caràcter greu a l'agressor, motiu per el qual també fou detingut per lesions.

Finalment, durant el servei de matí del dissabte es va procedir a la intervenció de dos casos de violència de gènere resultant en dos detinguts.