Juliol 15, 2024

ajuntamentdaltvila

Durant els mesos de juliol i agost, els vesins d'Eivissa podran gaudir de diverses pel·lícules a l'aire lliure.

Els mesos de juliol i agost d’aquest 2024 la gent d’Eivissa podrà gaudir de pel·lícules a l’aire lliure de manera gratuïta gràcies a l’organització de l’Ajuntament d’Eivissa. Dos dimarts al mes, la platja de Talamanca i la zona de Figueretes acolliran projeccions a l'aire lliure per al gaudiment dels vesins. Les pel·lícules que es projectaran estan dirigides a tots els públics.

L'objectiu d'aquesta iniciativa, que va ser molt ben acollida l'any passat, és apropar la cultura al carrer de forma oberta i accessible a tots els públics. A les platges de Talamanca i Ses Figueretes la gent hi podrà assistir amb les seves tovalloles o cadires mentre que al local social de l’A.V. Ses Figueretes hi haurà seients disponibles.

El programa de pel·lícules preparat és el següent:

Dimarts 16 de juliol a les 22h – Platja de Talamanca – Los Fabelman (Steven Spielberg, 2022) – VOSE

Creixent en la era posterior a la Segona Guerra Mundial a Arizona, des dels 7 fins als 18 anys el jove Sammy Fabelman descobreix un secret familiar devastador i explora com el poder de les pel·lícules el pot ajudar a veure la veritat.

Dimarts 30 de juliol a les 22h – A.V. Ses Figueretes – Cásate conmigo (Kat Coiro, 2022) - CAST

Una estrella del pop descobreix que la parella amb qui s’anava a casar l’ha estat enganant, per el que decideix casar-se amb un home seleccionat aleatòriament d’entre el públic.

Dimarts 13 d’agost a les 22h – Platja de Talamanca – Super Mario Bros: la pel·lícula (Aaron Horvath, 2023) - CAT

El lampista Mario i el seu germà Luigi viatgen a un món ocult per a rescatar a la Princesa Peach, capturada per el malvat Rei Bowser.

Dimarts 27 d’agost a les 22h – Platja de Ses Figueretes – El peor vecino de mundo (Marc Forster, 2023) - CAST

Otto és un home vidu, malhumorat i esquerp que viu en soledat. Un dia, una família es muda a la casa veïna i, contra tot pronòstic, Otto comença amistat amb Marisol, una dona enginyosa i intel·ligent.

El consistori anima a tothom a gaudir d’aquesta edició de cinema a la fresca que permetrà compartir la màgia del sèptim art.