Juliol 15, 2024

ajuntamentdaltvila

Aquesta permetria als taxis a treballar sense limitacions a tot el territori insular amb independència del municipi al qual figuri adscrita la seva llicència

L'alcalde Rafael Triguero i el regidor de transport públic Rubén Sousa han mantingut avui dilluns una reunió amb el director insular de transports Roberto Algaba per reiterar-li la voluntat de l'Ajuntament d'Eivissa d'impulsar una àrea de prestació conjunta al servei de transport públic del taxi.

Segons Sousa, “aquesta proposta, que ha estat meditada i treballada de la mà amb el sector, té diversos avantatges. D'una banda, seria més sostenible, ja que permetria que un taxi que finalitza un servei a un altre municipi pugui recollir viatgers i aturar-se en una parada d'aquest municipi sense necessitat de retornar al seu, evitant així viatges en buit. D'altra banda, també augmentarà la disponibilitat de taxis a les zones i moments més concorreguts, millorant l'experiència del viatger i per tant el servei, que és fonamental".

D'altra banda, amb aquesta iniciativa també es pretén donar eines al sector del taxi per competir en igualtat de condicions amb les plataformas de VTC que s'estan implantant actualment a l'illa.