Juliol 16, 2024

ajuntamentdaltvila

El consistori es complau a anunciar un altre dels fabulosos concerts dins del cicle "Nits al Baluard", que es celebra una vegada al mes durant els mesos estivals. El proper esdeveniment d'aquest cicle tindrà lloc el 20 de juliol i promet ser una nit inoblidable amb un increïble concert de piano a 4 mans.

Aquest esdeveniment especial es durà a terme al majestuós Baluard de Sant Pere, un emblemàtic lloc declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, oferint un marc incomparable per a una vetllada musical.

Els intèrprets de la nit seran els reconeguts pianistes Anabel Márquez Falero i Jose Jaime Hidalgo de la Torre. Ambdós artistes posseeixen una destacada trajectòria i junts prometen oferir una interpretació magistral i emotiva que delectarà a tots els assistents.

Detalls de l'Esdeveniment:

Data: 20 de juliol de 2024

Hora: 21:30 hores

Lloc: Baluard de Sant Pere, Eivissa

Intèrprets: Anabel Márquez Falero i Jose Jaime Hidalgo de la Torre

El cicle "Nits al Baluard" s'ha consolidat com un dels esdeveniments culturals més esperats de la temporada, oferint una selecció de concerts que destaquen per la seva qualitat i pel entorn històric en el qual es desenvolupen. Aquesta iniciativa no només enriqueix l'oferta cultural d'Eivissa, sinó que també ressalta la bellesa i el valor patrimonial dels nostres monuments.

L'Ajuntament d'Eivissa convida a residents i visitants a gaudir d'aquesta experiència única que combina música d’alt nivell amb l'encant d'un escenari històric. L'entrada és lliure fins completar aforament, per la qual cosa es recomana arribar amb antelació per assegurar un bon lloc.