Agost 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Atenent les peticions de les famílies participants s'han afegit les lectures de dos contes de l'escriptora Maria Loretta Giraldo i la il·lustradora Carson Ellis al Casal d'Igualtat

El Casal d'Igualtat de l'Ajuntament d'Eivissa ha organitzat dues sessions especials per a aquest estiu del Contacontes coeducatiu, atenent així les peticions de les famílies.

El es és una activitat gratuïta adreçada a famílies amb nens de 2 a 12 anys i es farà el darrer divendres de juliol i d'agost a les 18.00h al Casal d'Igualtat (Avinguda de la Pau s/n fent cantonada amb el carrer Sant Cristòfol). Cal fer inscripció prèvia escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 971 397 626.

Els contes que es llegiran són de l'escriptora italiana Maria Loretta Giraldo, autora de nombroses faules i contes publicats en editorials tant italians com internacionals i Carson Ellis, reconeguda il·lustradora nord-americana.

En aquest cas, es llegiran:

Divendres 26 de juliol: Et cuidaré, Maria Loretta Giraldo (edició en català), sobre el cicle de la vida i la importància de la connexió i el respecte a la natura.

Divendres 30 d'agost: Home, Carson Ellis (edició en anglès dinamitzat en català), sobre la celebració de moltes possibilitats de la llar i la importància d'entendre i respectar la diversitat.

Aquesta activitat és gratuïta gràcies als fons rebuts de la Conselleria de Famílies i Afers Socials del Govern de les Illes Balears, a través de l'Institut Balear de la Dona, i del Ministeri d'Igualtat, a través del Pacte d'Estat contra la violència de gènere.

La regidoria d'Igualtat celebra que s'hagin pogut organitzar aquestes sessions del Contacontes a causa de la demanda que ha tingut per part de les famílies.