Juliol 19, 2024

ajuntamentdaltvila

En tres actuacions diferents durant la nit del 18 al 19 de juliol, la Policia Municipal va detectar i va detenir tres individus relacionats amb la tinença il·lícita de substàncies estupefaents

La Policia Local d'Eivissa ha detingut tres individus en tres operacions diferents desenvolupades la nit passada a diferents carrers del municipi.

La primera intervenció va tenir lloc al voltant de les 23h al carrer Formentera del municipi d'Eivissa, quan els policies estaven desenvolupant tasques de prevenció patrullant en un vehicle policial retolat, quan s'han trobat amb un individu circulant amb bicicleta que en adonar-se de la presència policial intenta fugir en contradirecció pel carrer Navarra. Els agents li arriben i en donar-li l'alt per a la seva identificació aquest va empènyer un dels agents intentant fugir i llançant a terra una bossa amb substància presumptament estupefaent. En arribar més reforços policials, van aconseguir reduir aquesta persona, de 28 anys i nacionalitat colombiana, que igualment va oferir resistència greu i activa contra els agents. El detingut va ser traslladat al Centre de Salut de Vila per a revisió mèdica i posteriorment posat a disposició de la Policia Nacional. Al detingut se li van confiscar finalment tres bosses d'una substància pulverulenta de color rosa, presumiblement TUCSI, amb un pes de 17,10g, a més d'una cadena d'or i 225€ en metàl·lic.

La segona intervenció succeïa al voltant de les 00:05h de la matinada, quan una patrulla de la Policia Local va donar l'alto el conductor d'una motocicleta que a les proximitats de l'av. Pere Matutes Noguera es va saltar un semàfor en fase vermella, mentre creuaven vianants. El conductor és un ciutadà italià de 43 anys. En realitzar-li prova de detecció de drogues, aquesta dóna un resultat positiu en cocaïna, metamfetamines i cànnabis. En procedir al escorcoll, se li confisquen un embolcall de plàstic amb 0,48 g d'una substància pulverulenta de color blanc, presumiblement cocaïna, i un altre embolcall amb 5,48 g d'una altra substància cristal·lina blanca, presumiblement “cristall”. Les substàncies han estat remeses al laboratori per comprovar-les.

Finalment la tercera intervenció de la nit passava al voltant de les 02.00 de la matinada, quan els agents van albirar un vehicle d'alta gamma estacionat ocupant un carril de circulació, sense conductor i amb una dona adormida al seient de l'acompanyant i una altra tombada al seient del darrere. En personar-se el conductor, un jove de 25 anys i nacionalitat holandesa, es troba en possessió de diverses substàncies estupefaents, en concret un embolcall de plàstic amb 2,25 g d'una substància blanca (pressumiblement cocaïna), un altre embolcall amb 6,21 g d'una substància rosa (pressumiblement 2CB, també coneguda com a tussi o pantera rosa), i 3 embolcalls amb un total de 8,93 g d'una substància vegetal aparentment marihuana. El conductor va ser detingut i traslladat a dependències policials.