Juliol 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Els ajuts arribaran als 2.000€ per persona, i van dirigits a estudiants o graduats en Arqueologia, Història o Restauració

L'Ajuntament d'Eivissa promou les beques anuals per a la realització de pràctiques de laboratori en matèria d'arqueologia. Aquestes beques van dirigides a tots els estudiants, llicenciats, graduats; o postgraduats de qualsevol universitat espanyola que hagin finalitzat els estudis entre 2021 i 2023.

La finalitat d'aquesta beca és contribuir a la formació dels estudiants, així com a posar en pràctica les habilitats tècniques i els coneixements professionals relacionats amb la seva formació universitària, aprofitant els materials arqueològics que s'extreuen d'excavacions preventives realitzades en el marc de projectes promoguts per l'Ajuntament al municipi.

Els beneficiaris d'aquesta beca hauran de ser majors d'edat i tenir la nacionalitat espanyola (també podran sol·licitar-la els estrangers amb residència legal a Espanya) i els criteris que es valoraran per atorgar-la seran la nota mitjana de l'expedient (atorgant 60 punts) i una carta de presentació i currículum vitae (40 punts).

Hi ha un total de 2 places i una assignació de 2.000€ en total destinades a cadascuna. Les pràctiques es duran a terme fins al desembre.

El termini per sol·licitar la beca acaba el 12 d'agost del 2024, es pot demanar a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament d'Eivissa: https://eivissa.sedelectronica.es/?x=9*gu7*sx2Nk1QLt6cpP7-eTqM3nAICgRqFplPlAHTdZDF1yYQpwAeqK*apcUY5N*BqlpWRYi721E*Yh1yj50j5YY 7mdkeSurQ2COunEulVmUzwW**qH1ORsMsLSwK1NmOB8TGEzHEjL09ugWb*Ro5lBcQK7yN-KVZW96Fwyh2jTbDVKVi-IrbGWqYxSQ

Les bases completes de la convocatòria es troben a la Base de dades Nacional de Subvencions: https://www.pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/GE/ca/convocatorias/773358

L'Ajuntament d'Eivsisa, atesa la riquesa arqueològica del municipi i la gran experiència amb què compten els serveis arqueològics municipals, considera que es tracta d'una fantàstica oportunitat per esperar que els estudiants i graduats recents aprofundeixin i posin en pràctica els seus coneixements en els diferents. projectes i intervencions arqueològiques municipals.