Juliol 22, 2024

ajuntamentdaltvila

L'ajuda s'adreça a tots els comerços del nucli històric de la Ciutat d'Eivissa que van adequar elements del seu exterior a la normativa

Tal com va comunicar l'Ajuntament d'Eivissa fa uns mesos, disposa d'un pressupost de 250.000€ per ajudar tots els comerços de la Marina que van fer una inversió econòmica a modificar l'exterior dels seus establiments i adequar-ho així a la normativa existent, de tal manera forma que ofereixin un aspecte cuidat i homogeni pel que fa a mobiliari, tendals i rètols.

Totes aquelles botigues, bars o restaurants situats a la zona de la Marina que van fer canvis en rètols, tendals, para-sols i mobiliari de les terrasses podran demanar aquesta subvenció. L'import màxim subvencionable és del 75% i pot arribar als 12.000€ per negoci.

Per demanar aquesta subvenció els comerciants tenen fins al 16 de setembre de 2024 i hauran de presentar els documents següents de manera obligatòria:

  • Declaració responsable signada pel titular de l'activitat declarant que es compleixen els requisits que es demanen.
  • Factures que acreditin el cost de la inversió realitzada.
  • Documentació tècnica de l'establiment:
    • Còpia de la llicència municipal de l'obra en cas de sol·licitar ajuts per rètols o tendals.
    • Fotografies anteriors a la realització de la inversió.
    • Fotografies posteriors a la realització de la inversió.
  • Certificat de titularitat bancària.

L'objectiu d'aquestes subvencions és fomentar l'nt de la zona comercial de la Marina per recuperar l'harmonia original del conjunt de cada edifici i de l'entorn urbà. La millora de l'espai públic suposa un benefici tant per al comerç com per a lús quotidià que fan els residents i visitants d'aquella zona.

La sol·licitud es pot fer adjuntant la documentació corresponent al Registre General de l'Ajuntament d'Eivissa a l'oficina de Servei d'Atenció a la Ciutadania (Edifici CETIS, c/ Canàries, 35) o a través de la Seu Electrònica, on també apareixen les bases i requisits de la convocatòria:

https://eivissa.sedelectronica.es/?x=9*gu7*sx2Nk1QLt6cpP7-eTqM3nAICgRqFplPlAHTdZDF1yYQpwAeqK*apcUY5N*BqlpWRYi721E*Yh1y5QxL7*A7mdkeSurQ2COunEulVmUzwW**qH1ORsMsLS3Nh4-nT8CT8BFqjla2zMoWaQQIqB2undCwZ8VpaAuV65e4tQaaEqlSIdy5lz04-cA

 

Attachments:
Download this file (Convocatòria reguladora de les subvencions.pdf)Subvencions embelliment terrasses[Subvencions embelliment terrasses]2201 kB