Juliol 27, 2024

ajuntamentdaltvila

La regidora de Majors de l’Ajuntament d’Eivissa, Sara Barbado, recorda que fins el dia 28 de juliol es podran gaudir de les activitats per commemorar aquests 40 anys

El Club de jubilats i pensionistes d’Eivissa Esplai Can Ventosa continua amb la celebració del seu 40 aniversari. La regidora de Majors de l’Ajuntament d’Eivissa, Sara Barbado, recorda que fins el dia 28 de juliol es podran gaudir de les activitats per commemorar aquests 40 anys.

Aquest dimecres dia 24 el monologuista Jose Boto farà una actuació que promet treure grans riallades a tothom que hi assisteixi.

Per demà, de 9 a 11 hores, Paca Alarcón farà un taller de ball de saló espanyol-latino. A la tarda, de 17 a 19:30 hores, els majors podran participar en un taller de bijuteria impartit per Liz Suárez, una oportunitat perfecta per a crear joies a gust personal.

“L’Ajuntament d’Eivissa es mostra orgullós del Club d’Esplai i comparteix amb tots els majors aquests 40 anys, el qual es compleixen oficialment aquest divendres 26. Animem a tothom a participar en les activitats programades aquesta setmana per celebrar aquest aniversari tan especial”, ha manifestat la regidora de Majors, Sara Barbado.