Agost 06, 2024

ajuntamentdaltvila

La mostra, organitzada per l’Arxiu d’Imatge i So Municipal d’Eivissa, ofereix 21 obres de 23 artistes diferents a Es Polvorí i a l’antic Refectori fins al 28 d’agost amb motiu de les Festes de la Terra

Aquest dijous 1 d’agost l’Ajuntament d’Eivissa inaugurarà la exposició col·lectiva Panoràmiques, organitzada per l’Arxiu d’Imatge i So Municipal d’Eivissa, a Es Polvorí a les 19.30 hores i al Refectori, a les 20 hores.

La mostra està formada per 21 obres de 23 artistes diferents. Són imatges panoràmiques de Dalt Vila i de la Ciutat d’Eivissa que han volgut ser immortalitzades per artistes de diferents generacions que han passat o viscut a l’illa, com ara Marga Guasch, Angel Zabala, Carmen Liberal o Diana Bustamante. Totes les obres són de col·leccionistes particulars (dels propis artistes, de les seues famílies o de la Fundació Carloandrés) i el Consell Insular d’Eivissa cedirà una obra de Josep Marí.

Aquesta exposició estarà oberta fins al 28 d’agost amb motiu de les Festes de la Terra d’aquest 2024 i també s’emmarca dins el programa de commemoració del 25è aniversari de la declaració d’Eivissa com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. L’horari de visita serà el següent:

Es Polvorí: de dimarts a divendres, de 18 h a 20 hores.

Refectori: de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h i dissabtes, de 10 h a 13.30 hores.

“Convidem a la ciutadania i a les persones que gaudeixen d’uns dies de vacances a la nostra Capital a visitar aquesta exposició dedicada a Dalt Vila i vull aprofitar també per donar les gràcies per haver cedit les obres que s’exhibiran a ‘Panoràmiques’ als artistes, a les famílies dels pintors i al Consell Insular d’Eivissa”, ha manifestat la regidora d'Arxiu, Normalització, Cultura, Patronats i Biblioteca de l’Ajuntament d’Eivissa,, Carmen Domínguez.