Agost 06, 2024

ajuntamentdaltvila

El públic podrà gaudir d’aquest concert, previst a les 22 hores, amb motiu de les Festes de la Terra 2024

Gràcies a la col·laboració del Consell Insular d’Eivissa amb l’Ajuntament d’Eivissa, Los Vivancos actuaran aquest divendres, a les 22 hores, al Parc Reina Sofia per oferir l’espectacle ‘Los Vivancos Life’. L’entrada és lliure.

Los Vivancos són un conjunt de sis germans que han creat un espectacle difícil de definir. Els seus shows són una fusió de música, dansa, arts marcials i tècniques cirecenses amb l’espectacle ‘Los Vivancos Life’.

El director insular de Turisme del Consell Insular d’Eivissa, Juan Miguel Costa, ha assenyalat que és “un honor per a la institució insular participar en aquest tipus d'esdeveniments que ajuden a promocionar i potenciar el valor dels nostres béns Patrimoni de la Humanitat, destacant que el programa d’aquest any de les Festes de la Terra és “molt atractiu, tant per a residents com per a visitants”. “Estic segur que tots podrem gaudir d'uns dies de festa i de celebració de la nostra riquesa cultural", ha manifestat Costa.

A continuació, la regidora de Cultura de la capital eivissenca, Carmen Domínguez, ha explicat que gràcies a la implicació del Departament de Turisme del Consell Insular d’Eivissa, l’Ajuntament d’Eivissa pot oferir espectacles de qualitat a la ciutadania perquè tant aquesta actuació com la d’Estrella Morente del passat 7 de juliol formaran part d’un conveni que la institució insular i el Consistori signaran pròximament per commemorar el 25 aniversari d’Eivissa com a Patrimoni Mundial.