Agost 06, 2024

ajuntamentdaltvila

La campanya No i punt! estarà present als esdeveniments de les Festes de la Terra d’enguany per a fer front a les agressions sexistes

L’Ajuntament d’Eivissa pretén que les activitats i esdeveniments que es celebrin durant les Festes de la Terra siguin segures per a tothom, per això els dies 5 i 9 d’agost la campanya contra les agressions sexuals i sexistes tendrà un punt informatiu a les places on s’organitzin els concerts.

Dia 5 d’agost es celebren els Concerts de Santa Maria al Parc Reina Sofia a partir de les 21.30h i dia 9 d’agost la Nit Jove a la mateixa hora i lloc. No i punt és una campanya que te l’objectiu d’informar i conscienciar sobre què és una agressió sexual i què pots fer si en veus o en vius una. Posant aquests punts a les Festes de la Terra l’Ajuntament d’Eivissa procura que tothom estigui a gust celebrant les Festes d’enguany i en cas de que necessitin ajuda podran acudir a aquests punts.

Aquesta campanya està gestionada per la Creu Roja i s’ha pogut fer gràcies als fons rebuts de la Conselleria de Famílies i Afers Socials del Govern de les Illes Balears a través de l’Institut Balear de la Dona i del Ministeri d’Igualtat a través del Pacte d’Estat contra la violència de gènere.