Agost 09, 2024

ajuntamentdaltvila

El dissabte 10 d’agost i el diumenge 11 d’agost s’han programat diverses activitats dirigides a joves de 12 a 18 anys

Amb motiu de dia 12 d’agost, Dia de la Joventut, la regidoria d’Educació, Joventut i Protecció Civil de l’Ajuntament d’Eivissa, l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia i el departament de Joventut del Consell insular han organitzat un programa d’activitats que podran gaudir els joves de 12 a 18 anys aquest cap de setmana,  dissabte 10 i diumenge 11 d’agost.

Dissabte dia 10 d’agost, de 17 hores a 21 hores, i diumenge dia 11, d’11 hores a 14 hores, davant l’Hotel Garbi a la Platja d’en Bossa s’oferirà un circuit aeri d’aventura, un camp de batalla d’arquers, una pista americana, tirolina, piragües, tobogans aquàtics i una gran passarel·la aquàtica per a que els joves puguin gaudir del cap de setmana amb activitats dirigides a ells.

La regidora de Joventut de la capital eivissenca, Catiana Fuster, ha explicat que l'Ajuntament d'Eivissa es suma a la celebració del Dia de la Joventut, impulsada pel Consell Insular d’Eivissa, per reivindicar els drets dels més joves i organitzant activitats amb motiu d'aquesta jornada especial. "Hem programat a Platja d’en Bossa dos dies d'activitats, els 10 i 11 d'agost, on la joventut podrà gaudir d'una tirolina, un circuit aeri d'aventura, piragüisme... En nom de la corporació municipal, us convidem a participar-hi i passar-ho bé!", ha recalcat Fuster.

Per la seua part, el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, Xicu Ribas, ha destacat “el canvi que volem donar a les activitats juvenils al municipi perquè tots puguin gaudir d’elles”.