Setembre 17, 2024

ajuntamentdaltvila

Els fets van passar cap a les 00:40 h del dia 11-08-24, quan una patrulla de la Policia Local, va poder observar com al carrer Quartó de Portmany, a la seva confluència amb l'Avd. Pedro Matutes Noguera, hi havia un vehicle detingut tot i que el semàfor estava en verd. Al voltant hi havia unes tres persones en una actitud d'intercanviar algun producte, fugint ràpidament del lloc en adonar-se de la presència policial, mentre que el vehicle va reprendre la marxa. Per aquest motiu, els agents li donen l'alt.

En entrevistar-se amb la conductora i el seu acompanyant els agents observen que aquestes, a més de desprendre una forta olor de marihuana, es troben molt nervioses i intenten amagar alguna cosa, procedint a fer un registre en el turisme trobant les substàncies estupefaents següents:

  • 49 sobres de paper amb un logotip "Es Vedra" contenint una substància polsegosa de color blanc, pel que sembla Cocaïna.
  • 21 Sobres de paper amb el logotip "Flower Power" contenint una substància de color rosa, pel que sembla Tucsi.
  • 21 bossetes amb una substància polsegosa blanca que podria ser Ketamina.
  • Un total 35 bossetes contenint pastilles de diferents colors i logotips del que podria ser MDMA èxtasi.
  • 11 bossetes contenint amfetamines.
  • 4 pots de 5 ml, amb el logotip "Harry Potter" contenint el que pel que sembla podria ser GHB líquid.

Que davant les quantitats de les substàncies trobades i la disposició per a la venda en què es trobaven els agents actuants van procedir a la detenció de les dues ocupants del vehicle.