Agost 14, 2024

ajuntamentdaltvila

Aquest dissabte a partir de les 10h l’ “park” de Figueretes s’hi celebrarà el Festival on també hi haurà “foodtrucks”, DJs i exhibicions de “graffiti”

El pròxim 17 d’agost l’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat, en col·laboració amb el Consell d’Eivissa, EZK8 i l’Associació de Skaters Pitiüsos, l’EZK8 Festival 2024. Degut a la bona rebuda de les edicions passades s’ha volgut tornar a celebrar aquest festival ara a un skatepark totalment renovat, on hi participaran professionals de l’skate internacionals.

Ana Ferrer, regidora d’esports, destaca que el dia estarà ple d’activitats per a tothom per a poder gaudir del dia en família d’un skate d’alt nivell a escala mundial.

A les 10 del matí començarà el concurs de skate. Hi haurà dues modalitats de concurs: amateurs (per a menors de 18 anys) on hi haurà cinc premis en metàl·lic, 100€ per qui quedi en 5ª posició i 2 000€ per qui quedi primer; i Open (per a la resta de participants) on en aquest cas hi haurà 10 premis, 100€ per qui quedi en desena posició i 5 000€ per a la primera.

A part del concurs, la Skateplaza de Figueretes acollirà una gran diversitat d’activitats: zona de mercadet, foodtrucks, zona infantil amb pintacares i castells inflables i una zona d’exibició de graffiti. Al final del dia els graffiti es subhastaran i els doblers aniran destinats a l’associació ASNEF.

El final del dia estarà marcat per actuacions de distints DJ’s alternatius dins del panorama nacional i per tancar la jornada hi haurà una actuació sorpresa que asseguren que no deixarà indiferent.

L’Ajuntament d’Eivissa està content de que la reforma de la skateplaza de Figueretes pugui acollir iniciatives com aquesta i agraeix a l’EZK8 Festival la iniciativa d’organitzar aquest Festival.