Agost 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Un dispositiu especial de la Policia Local d'Eivissa ha tingut lloc dilluns a la matinada 19 d'agost a diferents punts de la ciutat

Durant la matinada passada, la Policia Local d'Eivissa, en coordinació amb el Consell Insular d'Eivissa ha dut a terme un nou control preventiu en matèria de transport de viatgers al nostre municipi.

Durant el control, que ha començat al voltant de les 5 de la matinada a diferents punts de la ciutat, amb els resultats següents:

  • Es fan 9 propostes de sanció per realitzar un servei de transport de viatgers sense l'autorització administrativa necessària. També s'identifiquen vehicles VTC fent serveis sense registre previ de viatgers, com estipula la normativa.
  • Dels conductors de transport públic il·legal (popularment coneguts com a taxi pirata), els 4 conductors que han estat sotmesos a proves de drogues han donat resultats positius. Especialment cridaner és el cas d'un dels conductors, que ha donat positiu en totes les substàncies detectables pel test (cocaïna, metamfetamina, amfetamina, cànnabis, opiacis i benzodiazepina).
  • Es fan dues actes a vehicles de transport públic Taxi d'un altre municipi per recollir viatgers en una parada del municipi.
  • Es fan 13 denúncies per infraccions diverses de trànsit.
  • S'han retirat un total de 10 vehicles de la circulació mitjançant el servei de grua municipal.

Amb aquests controls, que s'han intensificat aquesta temporada, es reafirma i demostra el compromís de l'Ajuntament d'Eivissa contra l'intrusisme i el transport il·legal de viatgers, gràcies a un treball excel·lent de la Policia Local del municipi ia la coordinació amb el Consell Insular a matèria dinspecció i control.

El regidor de transports Rubén Sousa ha destacat que “s'han realitzat més denúncies i immobilitzacions de vehicles al nostre municipi aquest estiu que a tota la legislatura passada, cosa que demostra que la impunitat a la ciutat d'Eivissa s'ha acabat, i que no anem a tolerar més infraccions d'aquest tipus al nostre municipi”.