Agost 21, 2024

ajuntamentdaltvila

En aquest cas Eivissa rebrà una nit de música urbana, pop i folklore planer

El 22 d'agost vinent, a les 21 hores a la Plaça Marià Villangómez es convertirà en l'epicentre d'un esdeveniment musical únic que fusionarà el millor de la música urbana, el pop i el folklore planer. Aquest cicle de "Vine al Villangómez" promet oferir una experiència inoblidable per a tots els assistents, amb una alineació d'artistes que representen el més vibrant i divers de l'escena musical actual.

La vetllada començarà amb la presentació de Sofía Caro, qui ens portarà a un viatge per les profundes arrels del folklore planer. Les seves interpretacions, plenes de passió i autenticitat, ens recordaran la bellesa i la riquesa de la música tradicional de la nostra terra.

A continuació, pujarà a l'escenari Ivory Melodies, que delectarà el públic amb el seu contagiós pop. Les talentoses artistes prometen capturar l'atenció de tots amb les seves melodies enganxoses i el seu innegable carisma, fent que cada nota ressoni amb la frescor del que és nou.

Finalment, la nit tancarà amb les electritzants actuacions de G-tano i DJ Six, dos referents de la música urbana. Amb la seva energia inigualable i els ritmes moderns, portaran el públic a una festa plena de beats i estil, tancant l'esdeveniment amb una explosió d'energia i diversió.

"Vine al Villangómez" és més que un esdeveniment, és una trobada entre diferents mons musicals que junts creen una experiència única. L'entrada és gratuïta, i es convida a tots els residents i visitants a gaudir d'una nit màgica sota les estrelles.