Agost 21, 2024

ajuntamentdaltvila

La regidoria de vies públiques, obres i mobilitat continua treballant per millorar la mobilitat i seguretat, alhora que mesures com aquesta ens acosten a una adequada accessibilitat al municipi

L'Ajuntament d'Eivissa ha habilitat recentment sis noves places d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda, repartides en diversos punts de la ciutat i atenent així tant la demanda existent com les zones on hi havia poques possibilitats d'estacionament per a aquests vehicles. En concret se n'han habilitat dues al carrer Xarch, 15; una al c/ Campanitx, 19; una al c/ Extremadura, 29; una al c/ Xarraca, 13 i una al carrer Ramon Muntaner, 54.

Les noves places d'aparcament s'han ubicat a punts accessibles perquè les persones amb mobilitat reduïda tinguin facilitat per entrar i sortir del seu vehicle, senyalitzant una zona contigua de seguretat que permeti pujar i baixar adequadament del vehicle. També s'han ubicat en llocs que estiguin a prop de vorades sense esglaó i amb prou espai per poder manejar amb facilitat elements com una cadira de rodes.

D'aquesta manera, l'Ajuntament d'Eivissa i la regidoria de Vies públiques, obres i mobilitat segueixen treballant perquè la ciutat sigui més inclusiva i més accessible per a tots els habitants.