Setembre 12, 2024

ajuntamentdaltvila

Aquest dimecres 4 de setembre, a les 19 hores a l’hotel Argos, el batle de la capital d’Eivissa respondrà a les qüestions que plantegin els vesins d’aquesta zona del municipi

L’Ajuntament d’Eivissa celebrarà aquest dimecres dia 4 de setembre la tercera jornada del programa “L’Alcalde més a prop”. Rafael Triguero, alcalde d’Eivissa, convida la ciutadania a assistir a aquesta sessió a l’Hotel Argos (carrer de s’Illa Plana), a les 19 hores, a compartir les seues propostes per millorar el barri d’Illa Plana i així continuar amb el contacte directe amb el veïnat d’aquesta zona.

Aquest programa neix de la voluntat que té l’Ajuntament de la capital eivissenca de respondre de manera eficient a les demandes que tenen tots els habitants d’Eivissa, de la mateixa manera que mostrar als habitants de la Ciutat el que fa el Consistori d’una manera més propera. “Conèixer les necessitats de vesins i vesines de la Ciutat de primera mà és essencial per a poder respondre per part de l’Ajuntament d’una manera més ràpida i eficaç”, ha declarat Triguero.